Windows 10 Arama Çubuğu Kapanıyor

Makaleler
4
Daha fazla  
Merhabalar, Windows 10 1809 sürümüne sahibim ve en son güncelleştirmeden sonra (bu gece gelen değil ondan bir önceki) arama çubuğuna herhangi bir harf yazdığım anda donuyor ve kapanıyor. Herhangi bir şeyi arayamıyorum. Windows´un kendi onarma kısmı var oradan da denedim fakat sorun bulamadı bir türlü. Ekteki resimde olduğu yere tek harf yazdığım anda donuyor ve kapanıyor. Şimdiden yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkürler.
Screenshot_1.png

Çözüm
Oradaki işlemleri yaptıktan sonra bu şekilde yazı verdi (scannow işleminden sonra); "Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them.
For online repairs, details are included in the CBS log file located at
windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. For offline
repairs, details are included in the log file provided by the /OFFLOGFILE flag." @Recep Baltaş yardımcı olabilir misiniz müsaitseniz?
Hocam dosyaların bozulmuş sistemdeki temiz kurulum işini çözer.
Aynı sorun bende de vardı. Arama çubuğu açılıp donuyor hemen kapanıyordu. Çözüm olarak C:\Kullanıcılar oradan kendi hesabıma gelip aramalar içerisindeki dosyaları sildim ve çözüldü. Eğer hiç dosya gözükmüyorsa administrator hesabı ile giriş yapıp aynı adımları oradan uygulayın.
Denedim olmadı ?
Hocam dosyaların bozulmuş sistemdeki temiz kurulum işini çözer.
Benim sistem dosyalarım bozuk değil ama bu dediklerini yapınca birşey olmuyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı