Windows 10 arama kutusu çalışmıyor

Cicenes35

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar format atalı 2 saat olmadı tıklıyorum arama simgesine ama hiçbir şey oluyor tıklama animasyonu oluyor ama hiç açılmıyor. Ne yapacağım ben? Böyle dayanamam.

Arkadaşlar format atalı 2 saat olmadı tıklıyorum arama simgesine ama hiçbir şey oluyor tıklama animasyonu oluyor ama hiç açılmıyor. Ne yapacağım ben? Böyle dayanamam.
Win R kombinasyonuyla çalıştır'ı açın ve services.msc yazın. açılan yerde Windows Search'ı bulun ve yeniden başlatın.

Sonra ne yapacağım hocam.

Çalıştırmayı deneyin. Çalışmıyorsa hâla bu sefer CTRL + Shift + ESC kombinasyonu ile Görev Yöneticisi'nden explorer.exe'yi bulun ve kapatın ardından aynı ekranda sol üst tarafda dosya > yeni görev çalıştır deyip explorer.exe'yi çalıştırın yine sorun düzelmezse. Yeni görev çalıştırın ve Cmd.exe yazın ardından şu kodları yazın:

Netsh advfirewall reset

Repair-bde

SFC /scannow

dism.exe /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /RestoreHealth

Chkdsk /f (sonda Y ye bas) ve yeniden başlat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalıştırmayı deneyin. Çalışmıyorsa hâla bu sefer CTRL + Shift + ESC kombinasyonu ile Görev Yöneticisi'nden explorer.exe yi bulun ve kapatın ardından aynı ekranda sol üst tarafda dosya > yeni görev çalıştır deyip explorer.exe yi çalıştırın yine sorun düzelmezse. Yeni görev çalıştırın ve Cmd.exe yazın ardından şu kodları yazın:

Netsh advfirewall reset.

Repair-bde

SFC /scannow

dism.exe /online /cleanup-ımage /startcomponentcleanup /restorehealth

Chkdsk /f (sonda y ye bas) ve yeniden başlat.

Repaip-bde hata verdi
Error: Invalid syntax. Use "repair-bde -?" for correct usage.
Ondan sonraki komutu yazdım şu anda bir şey yüklüyor.

Repaip-bde hata verdi
Error: Invalid syntax. Use "repair-bde -?" for correct usage.
Ondan sonraki komutu yazdım şu anda bir şey yüklüyor.

Tamam o biraz uzun sürebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükledi bile ama dediim gibi hata verdi.
O kod bitlockerı düzeltmek için işe yarıyor önemli değil. şöyle kullanılmalıydı repair-bde C: -rp "Kurtarma anahtarın" diğer kodlarla birlikte sorunun düzelip düzelmediğini bildirir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı