Windows 10 artık çığırından çıktı

4 GB RAM'i olan sisteme kurulamaz demiyorum kurulmamalı diyorum zaten Windows fazla RAM kullanan bir sistem 4 GB RAM ile performans sorunları yaşanabilir

Windows 11'e geçirmek için zorladıklarını hiç görmedim ve zorlamıyorlar da zaten

Ben görüyorum. Aynısı Windows 7'de yaptılar, her gün Windows 10'a geçmenizi öneririz! Windows 7 desteği 2020 14 Ocak da sona erecek filan ekrana bildirim gelirdi.

4 GB RAM'i olan sisteme kurulamaz demiyorum kurulmamalı diyorum zaten Windows fazla RAM kullanan bir sistem 4 GB RAM ile performans sorunları yaşanabilir
Adam kendisi açıkça belirtmiş işte 8.1'den bile daha hızlı bunu neden anlamıyorsunuz? Demek ki 11'in stabiletesi daha iyi.

Bu yaptıkları zorlama değil aynısını Windows 11 için de yapıyorlar kullanıcılara sistemi öneriyorlar
Haklısın. Yalnız Windows 7'den Windows 10'a geçirirken en güncel işletim sistemi diyorlardı başka Windows çıkmayacak diyorlardı. Bence zorlama gibi değilde yeni bilgisayar aldırma çabası olarak ta diyebilirim.

Windows 10 son işletim sistemi olacak dediler 5 sene geçti yeni işletim sistemi çıkardılar. 10 sahibi olan herkesi bedava geçireceksen 10u 11 yapmanın ne anlamı var gerçekten merak ediyorum.
Çok haklısınız. Windows 10 son işletim sistemi olacak dediler bizde inanarak Windows 7'den geçtik. Eğer Windows 11 çıkacaktıysa neden Windows 10'a geçirdiler bizi?

Windows 10 son işletim sistemi olacak dediler 5 sene geçti yeni işletim sistemi çıkardılar. 10 sahibi olan herkesi bedava geçireceksen 10u 11 yapmanın ne anlamı var gerçekten merak ediyorum.

Teknolojinin gelişmesi sonucunda yeni donanım özelliklerinden yararlanmak olabilir mi?

TPM gibi donanım gereksinimi olan özellikleri eski sisteme güncellemeyle nasıl vereceksin? Windows 10 sistem gereksinimleri yıllar önce belirlenmiş ancak teknoloji sürekli olarak değişim içerisinde. Eski gereksinimlere bağlı kalmanın bir anlamı yok.

Ücretsiz bir şekilde yeni işletim sistemine güncelleme imkanı sunuyorlar zaten. Sisteminiz gereksinimleri karşılamıyorsa Windows 10 kullanmaya devam edebilirsiniz.

Adam kendisi açıkça belirtmiş işte 8.1'den bile daha hızlı bunu neden anlamıyorsunuz? Demek ki 11'in stabiletesi daha iyi.

Tek bir örnekten yola çıkmak saçma olur ek olarak örnek gösterdiğiniz kişi şunları yazmış

Pek iyi değil gibi. RAM kullanımı fazla. Kullanılmaz dereceye gelirse eski dostum Windows 8.1'e geri döneceğim.

Şu anda son durum:
RAM ve disk yüzünden çok sıkıntı çekiyorum. RAM kullanımı boşta iken %50-60 civarlarında. Eski oyunları bile zor oynayabilecek gibiyim. Fakat az çok kullandıkça düzeliyor gibi. Eğer çıldıracak gibi olursam Windows 8.1'e geri döneceğim :D

Kurmanızı önermem. Bende sizden 256 MB daha fazla RAM var :D Yani 3.25 GB RAM'im var. RAM yönünde çok sorun yaşıyorum. Bir de HDD var ise çok yavaşlık çekersiniz. Sizinle iletişim kurup detaylıca konuşabileceğim bir yer var ise durumu detaylıca anlatabilirim. Ayrıca 1 hafta civarı (belki uzatabilirim) bu konu üzerinden son durumu yazacağım sürekli.

Ve ek ayar yapmadan da bunları çözememiş ek olarak da son yazdığında hala çökmeler yaşadığını belirtmiş

Son olarak da Windows 11'in 4 GB RAM ile kullanılması zaten tavsiye edilen bir şey değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı