bolatyavuz
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, herkese iyi akşamlar.
Sistemim bu:
Windows sanırım en günceli, PSU 600 Watt bronz 80 Plus. Ekran kartı bugün garantiden geldi parça değişimi olmuş, sorunum ekran kartının oyun içinde belirsiz zamanlarda fotoğrafta göstereceğim hale gelmesi ve restart ile eski haline gelmesi, watchdog.sys ve atikmpag.sys, VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR hataları Who Crashed uygulamasında yazan hataları alıyorum.
System 32 driver kısmında atikmpag veya atikmdag.sys dosyalarının ikisi de yok, neden yoklar anlamadım. Yardım edebilecek olan varsa çok mutlu olurum.
Sistemim bu:
- Operating System: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 15063) (15063.rs2_release.170317-1834) Language: Turkish (Regional Setting: Turkish)
- System Manufacturer: MSI
- System Model: MS-7A74
- BIOS: 1.40
- Processor: Intel(R) Core(TM) i3-7100 CPU @ 3.90GHz (4 CPUs), ~3.9GHz
- Memory: 12288MB RAM
- Available OS Memory: 12254MB RAM
- Card name: Radeon RX 560 Series
- Manufacturer: Advanced Micro Devices, Inc.
- Chip type: AMD Radeon Graphics Processor (0x67FF)
- Device Problem Code: No Problem
- Driver Problem Code: Unknown
- Display Memory: 10168 MB
- Dedicated Memory: 4041 MB
- Shared Memory: 6126 MB
- Current Mode: 1920 x 1080 (32 bit) (75Hz)
- Monitor Name: Generic PnP Monitor
Windows sanırım en günceli, PSU 600 Watt bronz 80 Plus. Ekran kartı bugün garantiden geldi parça değişimi olmuş, sorunum ekran kartının oyun içinde belirsiz zamanlarda fotoğrafta göstereceğim hale gelmesi ve restart ile eski haline gelmesi, watchdog.sys ve atikmpag.sys, VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR hataları Who Crashed uygulamasında yazan hataları alıyorum.
System 32 driver kısmında atikmpag veya atikmdag.sys dosyalarının ikisi de yok, neden yoklar anlamadım. Yardım edebilecek olan varsa çok mutlu olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: