Windows 10 Atlas OS nasıldır?

RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
Toshiba 447 GB
Ekran kartı
R9 270x
Anakart
M5A99XEVO
İşlemci
AMD Fx-6100
Merhaba sistem gereksinimleri yetse bile Windows 10'da işkence çeken bir bilgisayarım var her ne kadar eski sürümlere yönelsem de sorunu çözemedim sizce atlas OS önerir misiniz? Yoksa tavsiye edebileceğiniz başka bir Windows 10 sürümü mevcut mu? Modlu modsuz fark etmez şu an sistemim de 22H2 mevcut sisteme yeni format attım Chrome harici bir şey yüklü olmamasına rağmen boşta 6.4 GB RAM tüketimi yapıyor.

Merhaba sistem gereksinimleri yetse bile Windows 10'da işkence çeken bir bilgisayarım var her ne kadar eski sürümlere yönelsem de sorunu çözemedim sizce atlas OS önerir misiniz? Yoksa tavsiye edebileceğiniz başka bir Windows 10 sürümü mevcut mu? Modlu modsuz fark etmez şu an sistemim de 22H2 mevcut sisteme yeni format attım Chrome harici bir şey yüklü olmamasına rağmen boşta 6.4 GB RAM tüketimi yapıyor.
Sürücüyü aygıt yöneticisi ile kurmayı denedin mi ?
windows 10 ağ sürücüsünü 8.1 de çalıştırabilirsin biliyorsun değil mi?

Sürücüyü Aygıt Yöneticisi ile kurmayı denedin mi?
Windows 10 ağ sürücüsünü 8.1 de çalıştırabilirsin biliyorsun değil mi?

Realtek LAN sürücülerini zaten denemiştim mecburiyetten Windows 10 kurmadan önce adaptör comfast marka USB içerisinde kendi sürücüsü ile geliyor Realtek çare olur diye denedim fakat kurulum esnasında hata veriyor.

şunu dene bakalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı