3 3R3Nn Decapat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #1 Selamlar, PC'ye ayarlardan format attıyordum ama neredeyse 1 saattir bu ekranda kaldı bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa normal bir durum mu bu? Dosya Ekleri IMG_20211106_210318.jpg 100 KB · Görüntüleme: 53
Selamlar, PC'ye ayarlardan format attıyordum ama neredeyse 1 saattir bu ekranda kaldı bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa normal bir durum mu bu?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #2 3R3Nn dedi: Selamlar, PC'ye ayarlardan format attıyordum ama neredeyse 1 saattir bu ekranda kaldı bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa normal bir durum mu bu? Genişletmek için tıkla... Bu yaptığınız sıfırlama. Sıfırlama, formata göre uzun zaman alabiliyor. Artı 0 Eksi
3R3Nn dedi: Selamlar, PC'ye ayarlardan format attıyordum ama neredeyse 1 saattir bu ekranda kaldı bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa normal bir durum mu bu? Genişletmek için tıkla... Bu yaptığınız sıfırlama. Sıfırlama, formata göre uzun zaman alabiliyor.