Windows 10 Ayarları Sıfırlama

Yer
Burdur Krallığı
ASUS GPU Tweak'in Gaming Booster diye bir şeyini deneme amaçlı çalıştırdım ve Windows görsel efektleri her şeyi kalktı. Kendim de geri açamadım bu yüzden yaptığım her şeyi sıfırlamak istiyorum. Bilgisayara format atmadan bunu nasıl yapabilirim?

ASUS Game Booster.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma altında yapabilirsin. Orada saklayabileceğin dosyaları sistem sana söyleyecek. Okuyup, seçimini buna göre yaparak sistemini sıfırlayabilirsin.

Ha bunun için gerek var mı? Yok. Görsel efektleri Sistem > Gelişmiş Sistem Ayarları > Performans > Ayarlar > En iyi görünüm için ayarla altından da yapabilirsin.

Ayarlar > güncelleştirme ve güvenlik > kurtarma altında yapabilirsin. Orada saklayabileceğin dosyaları sistem sana söyleyecek. Okuyup, seçimini buna göre yaparak sistemini sıfırlayabilirsin.

Ha bunun için gerek var mı? Yok. Görsel efektleri sistem > gelişmiş sistem ayarları > performans > ayarlar > en iyi görünüm için ayarla altından da yapabilirsin.

Haklısınız hocam :)

Ha bunun için gerek var mı? Yok. Görsel efektleri Sistem > Gelişmiş Sistem Ayarları > Performans > Ayarlar > En iyi görünüm için ayarla altından da yapabilirsin.
Hocam bu dediğinizi yaptım ama düzelmedi.
Defaulta basıp yeniden başlatın.
Deneyeceğim.
Defaulta basıp yeniden başlatın.
O default ayarı uygulama içi boost ayarlarını default'a çekiyor.
Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma altında yapabilirsin. Orada saklayabileceğin dosyaları sistem sana söyleyecek. Okuyup, seçimini buna göre yaparak sistemini sıfırlayabilirsin.

Şu an ayarlar bu şekilde. Ben bir konu açmıştım buna benzer olayın tam olarak ne olduğunu da bilmiyorum. Ama şu an benim açtığım bir önceki konuda sorun sadece uygulama sekmeleri çok olduğunda oluyordu. Şimdi hepsinde var ve ön izleme vs. hiç yapmıyor efektlerde de azalma var.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (145).png
    Ekran Görüntüsü (145).png
    22,7 KB · Görüntüleme: 135
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı