Aga1
Centipat
Merhaba. Son sürüm Windows 10 kullanıcısıyım. Uzun bir süredir aynı anda 2 kulaklık veya hoparlörden "aynı" sesi almaya çalışıyorum. Yaptığım araştırmalar sonucunda tek bulabildiğim çözüm, çıkan sesi kayıt aygıtlarından "dinle" işaretleyip, dinlenilen aygıtı harici 2.hoparlörü seçip çözmek. Ancak bu hem fark edilir düzeyde gecikmeli oluyor, hem de ses açıp kapamak veya kulaklığa geçip oyun oynamaya başlamak için uzun bir uğraş gerektiriyor.
Kısaca nasıl varsayılan aygıt olarak hoparlör seçiyorsak, orada görünen ikinci hoparlöre de aynı sesi verebilmek istiyorum. 3.5mm jack girişi arttırıcıları kullanamıyorum zira USB bağlantı kullanıyorum. Mesela günün birinde Wireless kulaklık kullandığımda da 2 farklı cihazdan aynı sesi almak isteyebilirim. Bunun hiçbir yerde hiçbir çözümünü bulamadım. Belki bilen çıkar, saygılarımla.
Kısaca nasıl varsayılan aygıt olarak hoparlör seçiyorsak, orada görünen ikinci hoparlöre de aynı sesi verebilmek istiyorum. 3.5mm jack girişi arttırıcıları kullanamıyorum zira USB bağlantı kullanıyorum. Mesela günün birinde Wireless kulaklık kullandığımda da 2 farklı cihazdan aynı sesi almak isteyebilirim. Bunun hiçbir yerde hiçbir çözümünü bulamadım. Belki bilen çıkar, saygılarımla.