Windows 10 Bağlantı Kopuyor

kylomer

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler dilerim. Laptop kullanıcısıyım interneti kullanırken bir anda Wi-Fi gidiyor ve terkar bağlanmaya çalıştığımda 'bu ağa bağlanılamıyor' hatası veriyor. Telefonlarda hiçbir problem yok sadece bilgisayarımda oluyor bu problem. 10 dakika kadar bağlanamıyorum ardından bağlanıyorum. Telefonumun internetini paylaştığımda bir problem olmuyor. Sürücülerim güncel yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mı? Teşekkürler. (Genelde yoğun olarak bu olayı saat 17.00'dan sonra yaşıyorum ve TurkNet kullanıcısıyım.)

Bende de oluyordu öyle. İnternete biraz abanınca internet kopuyordu sonra 10-15 dk sonra geri geliyordu internet. Modemi değiştirince sorun çözüldü.

Sadece bilgisayarda oluyordu çünkü bilgisayarda interneti çökertebilmen daha kolay. Zaten bizim evde interneti bir annem kullanıyor o da bazen.
peki teşekkür ederim yazılımsal tüm çözümleri deneyip olmazsa modem değiştireceğim zaten bende modemde problem olduğunu düşünmeye başlamıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı