Windows 10 format başlamıyor

İsmailsafaç

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
UEFI format USB'si hazırladım fakat BIOS'tan Boot ettiğimde mavi ekran da kalıyor. 30 sn içinde ise PC tamamen kapanıyor. Farklı ISO dosyaları denedim sonuç aynı. Flash bellek normal kullanımda veri aktarımını gayet rahat yapabiliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

UEFI format USB'si hazırladım fakat BIOS'tan Boot ettiğimde mavi ekran da kalıyor. 30 sn içinde ise PC tamamen kapanıyor. Farklı ISO dosyaları denedim sonuç aynı. Flash bellek normal kullanımda veri aktarımını gayet rahat yapabiliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

USB belleği doğru biçimlendirdiğinden ve ISO'yu doğru kurduğundan emin isen BIOS ayarlarını kontrol et.

USB hazırlarken nasıl adımlar ilerlediniz anlatır mısınız hocam?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı