Windows 10 başlangıç onarma hatası

Kerememin10

Femtopat
Daha fazla  
Başlangıç onarma hatasında kalıyor. winload.exe yazıyor 0xc000000f hata kodu açılınca siyah ekranda kalıyor ve sadece mouse imleci gözüküyor.

CTRL + Shift + ESC tuşlarına basarak Görev Yöneticisi'ni aç, dosya > yeni görev çalıştır seçeneğine tıkla, explorer.exe yaz ve çalıştır eğer Görev Yöneticisi açılmazsa başka bir yöntem düşünürüz.

Hocam masaüstü açılmıyor ve güvenli moda almayı denediğimde yeniden aynı yere geliyor

He anladım siyah ekran geldiği yerde mi deneyeyim ?

Hocam masaüstü açılmıyor ve güvenli moda almayı denediğimde yeniden aynı yere geliyor.

He anladım siyah ekran geldiği yerde mi deneyeyim?

Siyah ekranda kalıyor demedinizmi açılınca benmi yanlış anladım.

Hocam masaüstü açılmıyor ve güvenli moda almayı denediğimde yeniden aynı yere geliyor.

He anladım siyah ekran geldiği yerde mi deneyeyim?

Evet siyah ekran geldiğinde deneyin.

Hocam şaka gibi şuan siyah ekrana bile ulaşamıyorum

Aslında elimde win 10 kurulu bir flash bellek var ama boot işlerinden pek anlayamıyorum rufus ile yazdirmistim

Siyah ekrana ulaştım ama açılmıyor görev yoneticisi

Son düzenleme:

Kurtarma ekranı geliyor mu açılışta.

Evet ama onarma başarılmadi yazıyor.

Sorun giderme > gelişmiş seçenekler > komut istemi yolunu takip et Regedit yaz kayıt defterinde:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
Burayı bul Shell anahtarını bulup çift tıkla ardından yazan değeri explorer.exe olarak değiştir sonra bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin bunları deneyin bakalım düzelicek mi?

yada dur bunu yapma

Deniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…