Windows 10 Başlat Butonu Çalışmama Sorunu

Doğukan Balcı

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler Technopat ailesi. Lenovo Z510 bilgisayarımı Windows 10'a geçirdim ancak bir sorunla karşılaştım. Başlat butonuna bastığımda tepkisiz kalıyor hiçbir şey olmuyor. Çözümünü bilenler cevaplarsa şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sorun vardı. Yeni bir kullanıcı hesabı açarak bu sorunu aştım. Sanırım bu sorun temiz kurulum yapmayanlar ve eski belgelerinin yedeklerini alıp geri yükleyenlerde böyle bir sorun oluyor.

Büyük ihtimalle başlat butonuna tıklayamadığın gibi ayarlar bölümünü de açamıyorsundur. Böylece yeni kullanacı hesabı da açamazsın.

Şu yolla; "Denetim Masası >> Sistem ve Güvenlik >> Yönetimsel Araçlar >> Bilgisayar Yönetimi >> Yerel Kullanıcılar ve Gruplar >> Kullanıcılar >> sağ tık >> yeni kullanıcı" yeni kullanıcı hesabı açabilirsin.

Yeni kullanıcı hesabı açtıktan sonra büyük ihtimalle başlat butonu da çalışacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı