Windows 10 Bedava Süresiz Retail Key Almak

@BrainHacker kusura bakma pek anlayamadımda şimdi ben usb ye isoyu yazıyorum ve key sorma ekranında atla ya tıklıyorum daha sonra productkey ile lisansımı alıyorum öylemi.

@drogba66 Sadece key ekranında atla seçeneğine tıklamanız yeterli. Başka bir işleme gerek yok.

@BrainHacker tamam hocam cok sagolun hemen deniyecegim.Ona göre bir sıkıntı oldumu size soru sorabilirim değilmi.

@drogba66 Tabiki sorabilirsiniz. Ancak mesajlarınızda kurallara biraz daha dikkat etseniz sorarken sıkıntı yaşamazsınız.
Bu arada kuruluma başlamadan her ihtimale karşı eski keyinizi not edin.

@BrainHacker Hocam bir soru daha sormak istiyorum.Sadece Technopat'ın verdiği iso dosyası ile bu key alınabiliyor,değilmi?

@drogba66 Technopat'ın verdiği İSO dosyasını zaten Microsoft'un resmi sitesinden indiriyorsunuz. Yani resmi olan hepsi için geçerli.

Hocam dediklerinizin aynısı yaptım ancak kodu vermedi. Ne yapmam lazım

Ben windows 10'u kurarken lisans anahtarım yok'a tıklamıştım ve şuan baktığımda bu çıktı;

Sorum şu ki ürün anahtarımı nasıl bulurum ?

Hocam dediğiniz şeylerin aynısını yaptım ama productkey programını açtığımda sonu 3v66t li kodu verdi yani internette olan kodu verdi cmd ye slmgr -xpr yazdığımda ise windows bildirim modunda yazdı. @BrainHacker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…