Radeon Software'i yükleyin. O en güncel sürücüleri kurar.
Hocam AMD ekran kartında bir hata veriyordu bu sürücülerde vemezmi bu hatayı.
@erme
Radeon Software'i yükleyin. O en güncel sürücüleri kurar.
Hocam AMD ekran kartında bir hata veriyordu bu sürücülerde vemezmi bu hatayı?
Sıfırlama sonrası MSI Afterburner, Kaspersky gibi programlar yüklenebilir. Sistem testi için OCCT, AIDA64 olabilir.
Hocam indirebilmem için aca link atabilir misiniz yanlış siteden indirmeyelim sıfırladım şimdi.
@erme @ArthurMorgan33
Eki Görüntüle 1538725
Böyle bir hata alıyorum nedne oluyor olabilir.
Hata değil orada yazan. Yazılımın çalışması için yeniden başlatın yazıyor.
Peki hocam newserki hocamızın önerdiği programları nereden yükleyebilirim bir link atarsanzı sevinirim.
@erme ve şu an kapat aç yaptım yine aynı hata hocam.
OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC
Ocbase is the home of OCCT, the most popular all-in-one stability / stress testing / benchmarking / monitoring tool available for PCwww.ocbase.com
![]()
Afterburner
MSI Afterburner is the world’s most recognized and widely used graphics card overclocking utility. It provides detailed overview of your hardware and comes with some additional features like customizing fan profiles, benchmarking and video recording.www.msi.com
Kaspersky Antivirüs Programı İndir | Kaspersky
Kaspersky Anti-Virus, her türlü fidye yazılımına, kötü amaçlı yazılıma, casus yazılımlara ve en yeni siber tehditlere karşı güçlü virüs koruması sunar. Kaspersky antivirüs yazılımının Windows, Mac ve Android cihazlar için geliştirilmiş versiyonlarını indirin.www.kaspersky.com.tr
Tekrar mı yüklemeye çalıştınız?
OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC
Ocbase is the home of OCCT, the most popular all-in-one stability / stress testing / benchmarking / monitoring tool available for PCwww.ocbase.com
![]()
Afterburner
MSI Afterburner is the world’s most recognized and widely used graphics card overclocking utility. It provides detailed overview of your hardware and comes with some additional features like customizing fan profiles, benchmarking and video recording.www.msi.com
Kaspersky Antivirüs Programı İndir | Kaspersky
Kaspersky Anti-Virus, her türlü fidye yazılımına, kötü amaçlı yazılıma, casus yazılımlara ve en yeni siber tehditlere karşı güçlü virüs koruması sunar. Kaspersky antivirüs yazılımının Windows, Mac ve Android cihazlar için geliştirilmiş versiyonlarını indirin.www.kaspersky.com.tr
Tekrar mı yüklemeye çalıştınız?
@Prime777 bir konusunda 3 ay ücretsiz kodu paylaşmıştı.Hayır hocam birazcık bekledim AMD kendisi kapama saniye yeri geldi 1dakika40sn gibi saydı kapatı açtı düzeldi.
Ve hocam hangi testleri ve karpesky paralı diyor nasıl indireceğim ve o yapacağım testler kaç dk boyunca duracak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.