Çözüldü Windows 10 bilgisayarda OOBE kurulumunu tekrar açınca çıkan kullanıcı nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

s3zo

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, ben bilerek böyle bir şey denedim ve Windows 10 bilgisayarıma c:\windows\system32\oobe\msoobe.exe/ F komutuyla tekrar kurulum yapayım dedim ama 1 saat bekleyin yerinde kalınca bıktım. Görev yöneticisine girip kendi kullanici hesabımdan çıkış yaptım. Sonra merhaba sizin için her şeyi hazırlıyoruz ekranı geldi, sonra birkaç dakika alacak dediği ekranda bilgisayarı açma tuşundan kapattım. Sonra geri açtığımda deafultuser0 kullanıcısını gördüm ve kendiminkine girdiğimde sadece task bar vardı git gel yapiyordu Explorer'ı açayım dedim açmadı sonra kapattım açtım yine aynısı kapatıp açtım sonra düzeldi ama bilgisayar kimliği değişmişti ve deafultuser0 halen duruyordu, bunu silmenin yolu var mı bir de bir sorun çıkar mı?

Çözüm
Win + R -> netplwiz
Üstteki kısımdan silemezseniz:
Win + R -> lusrmgr.msc -> Kullanıcılar
Veya
Win + R -> compmgmt.msc -> Yerel Kullanıcılar ve Gruplar -> Kullanıcılar

NOT: Defaultuser profilinin silinmesi, bazı durumlarda sisteme; bazı durumlarda ise kullanılan uygulamalara sorun çıkartabilir. Silinmemesini öneririm.
Win + R -> netplwiz
Üstteki kısımdan silemezseniz:
Win + R -> lusrmgr.msc -> Kullanıcılar
Veya
Win + R -> compmgmt.msc -> Yerel Kullanıcılar ve Gruplar -> Kullanıcılar

NOT: Defaultuser profilinin silinmesi, bazı durumlarda sisteme; bazı durumlarda ise kullanılan uygulamalara sorun çıkartabilir. Silinmemesini öneririm.

Çözüm

lusmgr.msc tarafındaki ile sildim ve şu ana kadar bir sorun görmedim. Sorun çıkarabilir derken birkaç örnek verebilir misiniz?

lusmgr.msc tarafındaki ile sildim ve şu ana kadar bir sorun görmedim. Sorun çıkarabilir derken birkaç örnek verebilir misiniz?
Çökme, uygulama çökmesi hatta uygulama hiç açılmaması gibi şeyler olabilir. Ek olarakta oraya bilgi kaydeden yazılımların bilgileri silinmiş olur. Genelde artık Public(Ortak) profile veya ana kullanıcı profiline yerleştirilir. Kesin sorun çıkacak diye bir şey yok ama 15-20MB için silmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…