Windows 10 Bluetooth Çalışmıyor

darkknightgamer

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam.
Ben PC'ye kendim format attım ve ne yaptım ise neyi denedim ise bir türlü Bluetooth'u geri getiremedim. Ama buna eminim formattan sonra oldu. Bluetooth cihazi TP-Link hani cihazda sıkıntı yok. Diğer PC görüyor. Ne yapacağım artık pes etmek uzere geldim. Hani diyorum Windows'u etkinlestir diye bir yazı var ya çakma Windows desek ne alaka değil mi çoğu insan öyle kullanıyor. Intel Bluetooth programları falan var onları da yükledim yok. Realtek diye program var onu da yükledim yok. YouTube'da birçok videolari denedim yine yok. Benim iş artık uzmanlari da mı geçiyor. Yoksa ben çok ince ayrıntıyı mi bilmiyorum.

Sürücüyü kurmayı denediniz mi TP-Link sitesinden?
Hepsi buradan aldığımda ilk seferde tak çalıştır yapmıştım sürücü falan gerekmiyordu buna Intel Bluetooth programlarını da yüklemiştim ama yok

Başka USB girişine takmayı deneyin.
Denemediğim USB kalmadı PC de Bluetooth cihazi da bozuk değil hani diğer PC de ne program kurulu ne bir şey hemen okudu o da win 10 home diğeri de win 10 pro

Bilgisayarını kapat power kablosunu çıkart. Bilgisayarın güç düğmesine 30 saniye kadar basılı tut 2-3 saniye bekle sonra kabloyu tekrar takıp çalıştır bilgisayarı. Statik elektrik birikince niyeyse iptal ediyor bluetooth'u böyle yaparsan düzelir.

Bilgisayarını kapat power kablosunu çıkart. Bilgisayarın güç düğmesine 30 saniye kadar basılı tut 2-3 saniye bekle sonra kabloyu tekrar takıp çalıştır bilgisayarı. Statik elektrik birikince niyeyse iptal ediyor bluetooth'u böyle yaparsan düzelir.
Şuan işteyim ama ben 7 aydır bu sorunu yaşıyorum bu kadar süre için bunlar olanaksız gibi ama yine de deneyeceğim çünkü çok kez kasanin elektirigini kestiğinim oldu

Denetim masasında gözüküyor mu?
Yok knka anlamadım ki Türkiye'de bir ilk belki bu olay ya vallaha yeni PC Alma derecesine geldim hani şaka gibi pireye kızıp yorgan yakılır mi. Çünkü dualshock 4 bağlıyorum sarıyor arada

Arkadaşlar yine de dediğim gibi ne olduysa formattan sonra oldu ya acaba programı ne bunun anakartta mi yapılıyor desem hani MSI B450 M.2 Pro ne alaka değil mi format ile

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı