Windows 10 Bluetooth sürücüsünü sıfırlama

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Bluetooth sürücüm düzgün çalışmıyor. Dosyaları alıyor, gönderiyor ve internet paylaşımı yapabiliyor ancak arama sesi için bağlayamıyorum. Uzun süren denemelerim sonucu Bluetooth sürücümün ve aygıtımın düzgün çalışamadığına karar verdim ve sürücüyü format atmış gibi tamamen sıfırlamak istiyorum. Her yolu da denedim. Aygıt sürücüsünü kaldırdım yeni baştan kurdum, bilgisayarımın sitesindeki güncel sürücüyü kurdum, aygıtımı kaldırıp sürekli yeni baştan tanıttım, windows update'i denedim intelin sitesinden en güncel sürücüyü kurdum. Kısaca sizin söyleyeceğiniz klasik "sürücü kaldır kur güncelle vs." her şeyi denedim lakin hiçbir şekilde hiçbir telefon bilgisayarıma bağlanamıyor. Bakın yazılımı kaldırmak istemiyorum dümdüz sıfırlamak istiyorum. Sanki bilgisayara format atmış da sürücüleri henüz kurulmamış gibi. O hale getirmek istiyorum ve sürücyü yeni baştan sıfırdan kurmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Bunu yapabilecek bir program mevcut mudur? Bunun dışında yapabileceğim alternatif çözüm var mıdır? Bilgisayarıma sırf bu yüzden format atmak istemiyorum.

Bluetooth sürücüm düzgün çalışmıyor. Dosyaları alıyor, gönderiyor ve internet paylaşımı yapabiliyor ancak arama sesi için bağlayamıyorum. Uzun süren denemelerim sonucu Bluetooth sürücümün ve aygıtımın düzgün çalışamadığına karar verdim ve sürücüyü format atmış gibi tamamen sıfırlamak istiyorum. Her yolu da denedim. Aygıt sürücüsünü kaldırdım yeni baştan kurdum, bilgisayarımın sitesindeki güncel sürücüyü kurdum, aygıtımı kaldırıp sürekli yeni baştan tanıttım, Windows Update'i denedim Intel'in sitesinden en güncel sürücüyü kurdum. Kısaca sizin söyleyeceğiniz klasik "sürücü kaldır kur güncelle vs." Her şeyi denedim lakin hiçbir şekilde hiçbir telefon bilgisayarıma bağlanamıyor. Bakın yazılımı kaldırmak istemiyorum dümdüz sıfırlamak istiyorum. Sanki bilgisayara format atmış da sürücüleri henüz kurulmamış gibi. O hale getirmek istiyorum ve sürücyü yeni baştan sıfırdan kurmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Bunu yapabilecek bir program mevcut mudur? Bunun dışında yapabileceğim alternatif çözüm var mıdır? Bilgisayarıma sırf bu yüzden format atmak istemiyorum.

DDU ile kaldırın sürücüyü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı