Windows 10 boot menüsü açılıyor

Bir de masaüstüne erişmek için şu yolu izleyin:
Bu bilgisayara girin oradan 128 GB'lik diske girin.
Users'e tıklayın.
Orada eski windowsda olan adınızı bulun tıklayın girin içine.
Azıcık aşağı inin ve Desktop'a tıklayın bu kadar artık eski masaüstünüzü görebileceksiniz.
Gördüm hocam onu da hallettim eriştim artık rahatım sayenizde tekrardan minnettarım.

Eski belgelerinize ulaşmak için yukarıya adımları bıraktım masaüstü gelince dediğiniz gibi bilgilendirirsiniz ben aktifim birazcık geç bakabilirim başka şeyle meşguldum size kimse tam yardım edemeyince yardım ettim elimden geldiği kadar.

Sorununuz çözüldüyse ne mutlu yine böyle takıldığınız bir şey olursa veya sorunuz olursa şimdi de sorabilirsiniz yeni bir şey olunca konu açınca beni istediğin zaman etiketleyebilirsin sıkıntı olmaz.

Birazcık uzun oldu ama hakkını helal et.

Çözüm olarak gördüğün bir şey varsa işaretleyebilirsin teşekkürler ben başka şeyle uğraşacağım ama aktifte olacağım mesaj yaz gelir bana çekinme.

Eski belgelerinize ulaşmak için yukarıya adımları bıraktım masaüstü gelince dediğiniz gibi bilgilendirirsiniz ben aktifim birazcık geç bakabilirim başka şeyle meşguldum size kimse tam yardım edemeyince yardım ettim elimden geldiği kadar.

Sorununuz çözüldüyse ne mutlu yine böyle takıldığınız bir şey olursa veya sorunuz olursa şimdi de sorabilirsiniz yeni bir şey olunca konu açınca beni istediğin zaman etiketleyebilirsin sıkıntı olmaz.

Birazcık uzun oldu ama hakkını helal et.

Çözüm olarak gördüğün bir şey varsa işaretleyebilirsin teşekkürler ben başka şeyle uğraşacağım ama aktifte olacağım mesaj yaz gelir bana çekinme.
Estağfurullah ne kusuru asıl siz kusura bakmayın şuan bir sorunum yok çözüm olarak işaretleyeceğim herhangi bir şey olunca da irtibata geçerim. Aynı şekilde siz de sormak istediğiniz konu olursa etiketlemekten çekinmeyin iyi günler.

Bende Eskişehirliyim iyi günler tekrar görüşürüz.🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı