Windows 10 Boot Sonrası Donma Problemi

vassili61

Hectopat
Arkadaşlar Windows 10 bilgisayarıma lisanslı Kaspersky programını yükledikten sonra donma problemiyle karşılaştım. Bilgisayar, hızında bir değişiklik olmadan açılıyor ve masaüstü geliyor. Ama yaklaşık 30 saniye sonra bilgisayar donuyor ve hiçbir işlem yapamıyorum. Sadece mouse hareket ediyor. Hiçbir tıklamama tepki vermiyor. Görev yöneticisi açılmıyor hiçbir işlem yapamıyorum. Güvenli modda bilgisayar sorunsuz bir şekilde açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Windows 10 bilgisayarıma lisanslı Kaspersky programını yükledikten sonra donma problemiyle karşılaştım. Bilgisayar, hızında bir değişiklik olmadan açılıyor ve masaüstü geliyor. Ama yaklaşık 30 saniye sonra bilgisayar donuyor ve hiçbir işlem yapamıyorum. Sadece mouse hareket ediyor. Hiçbir tıklamama tepki vermiyor. Görev yöneticisi açılmıyor hiçbir işlem yapamıyorum. Güvenli modda bilgisayar sorunsuz bir şekilde açılıyor.
Antivirus lisansli mi?ve guvenlik duvari sekmesinde izinleri almismi guvenligi windows defender yonetiyor ise antivirus kaldirmalisiniz hatta kayit defterindeki dosyalarida kaldirmalisiniz bunun icin onerebilecegim program Revi Unnistaller
Not:Antivirus programlarinin deneme surumu olsa bile sitelerinden indirmenizi tavsiye ederim..

Evet lisanslı. Bilgisayarda hiçbir işlem yapamıyorum. Güvenli modda kaldırmaya çalıştığımda normal açılışta installer çalışır diyor.
Guvenli modda antivirusu kaldirabiliyor olmaniz gerekir eger kaldiramiyor iseniz
Revo Unnistaller programi ile kaldirmalisiniz sistemi ele almis gorunuyor antivirus..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı