Windows 10 bozuldu ve uygulamalar çalışmıyor

• Konuyu başlatan Bartra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 90

Bartra

Decapat
Daha fazla  
Windows 10 hiçbir uygulama çalışmıyor. SS de attığım problemle karşılaşıyorum. Bilgisayara Windows üzerinden format atmaya çalıştım bilgisayar sıfırlanırken bir sorun oluştu. hatasını aldım. Bilgisayara sizce virüs mü girmiştir? Elimde USB olmadığı için formatta atamıyorum. Sorunu nasıl çözerim?

1762096440892.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 hiçbir uygulama çalışmıyor. SS de attığım problemle karşılaşıyorum. Bilgisayara Windows üzerinden format atmaya çalıştım bilgisayar sıfırlanırken bir sorun oluştu. hatasını aldım. Bilgisayara sizce virüs mü girmiştir? Elimde USB olmadığı için formatta atamıyorum. Sorunu nasıl çözerim?

Eki Görüntüle 2597395

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Cloud install seçeneğini de deneyebilirsiniz.
İşletim sisteminizi onarır ama destekliyorsa işletim sisteminizi buluttan onarın ve ardından cihazı Windows 11'e yükseltin bence.

Son düzenleme:

Cloud install seçeneğini de deneyebilirsiniz.
İşletim sisteminizi onarır ama destekliyorsa işletim sisteminizi buluttan onaron ve ardından cihazı Windows 11'e yükseltin bence.

Basınca hiçbir etkileşim olmuyor. Genel olarak hiç bir şeyi kullanamıyorum yönetici olarak açılan.

USB buldum ama ISO dosyası bulamadım.

Buyrun Windows 10 ISO dosyası.
tr-tr_windows_10_consumer_editions_version_22h2_updated_oct_2025_x64_dvd_38efd00d.iso
Windows 11 ISO dosyası Windows 11'i indirin
Hangisini yükleyeceğiniz size kalmış.
Rufus Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu

10 Kurduktan sonra isterseniz 11'e yükseltebilirsiniz.
Ama ondan önce Ücretsiz Virüs Temizleme Aracı – Online Virüs Taraması | Kaspersky
Bununla virüs taraması yapmanızı öneririm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı