Windows 10, bu araç bilgisayarınızı yükseltemez hatası

Kuzi Carry

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dreamspark'dan ücretsiz Windows 8.1 Pro kodu ile 8.1 kullanıyorum. Yükseltme ikonu 1 haftadır gelmedi ben ISO dosyasını USB belleğe yazarak yükselteyim dedim onda da ürün anahtarı istiyor. Windows 10 yükseltme aracını internetten indirdim onda da ''Bu araç, bilgisayarınızda şu anda yüklü olan Windows yazılımının sürümünü ya da dilini desteklemiyor.'' hatası ile karşılaştım. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Öncekini Dreamspark'ın indirme aracı ile indirmiştim de bu sefer www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows8 buradan indirip USB belleğe yazıp formatlsam düzelir mi acaba?

1.jpg
2.jpg

Windows 8.1 Embedded Industry Pro sürümü Windows 10'a geçemiyormuş. Sorun çözüldü.

Keşke lisansını almak için kullandığınız konuyu bir kere şöyle düzgünce gözden geçirip araştırma yapsaydınız. O zaman bu konuyu açma gereğinde bile bulunmayacaktınız...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı