Windows 10 C Diski Kendiliğinden Doluyor

hiphoplifex

Decapat
Arkadaşlar C diskim kendiliğinden doluyor lakin içerisine herhangi bir dosya vb. indirmiyorum veya sistem indirmiyor. Fotoğrafta görüldüğü üzere C diskine sağ tık yapıp özellikler dediğimde 25 GB'a yakın gösteriyor lakin içini açıp baktığımda 4 GB dosya var, bilgisayarda hiçbir şey olmamasına rağmen bu kendi kendine doluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Yaptıklarım:
-CCleaner ile temizleme
-Sistem geri yükleme noktalarını kapatma ve var olanları silme
-Format
-Temp vb. gereksiz klasörleri temizleme

Ek olarak gizli dosyaları bile kontrol ettim, bu doluluğu yapabilecek hiçbir şey yok ve bu doluluk ısrarla artıyor.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum masaustune ve indirelenler klasorunde yuksek dosya olmadigina emin ol. Oradaki dosyalari da C klasorundeymis gibi dolu gosteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ayni sorun birden bende de olustu arkadaslar. birden oldu anlamadım. kurcaladım biraz. ilk defa böyle birşey ile karşılaştım. ne yapmam gerekli, son çare format attım bir gün sonra tekrar aynı şey oldu. bir saatte bir işlem yapmadan 15 gb civarı kaybım oldu. nasıl çözebiliriz. cevaplarsanız çok memnun olacağım...

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 20-09-2020 14.18.52.png
    Ekran görüntüsü 20-09-2020 14.18.52.png
    19,6 KB · Görüntüleme: 123
Hocam bende de aynı problem oluyordu extra epic gamesten oyun indirirken çok çabuk boş alanım bitiyor. Mesela 88 gb boş alanım var 74 gb lık oyun kurarken %20 de 8 gb boş alanım kalıyor. Veyahut 138 gb boş alanım var 121 gb epicten rdr 2 yüklüyorum bana 42 gb daha gerek diyor. İşin ilginci boş alan 8 gb sa bilgisayarı kapatıp açınca birden 20 gb oluyor. Çözümü varmı bu illetin hocam şimdiden saygılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı