Windows 10 C Diskindeki Programlar Bozuldu

Makaleler
14
Daha fazla  
İlk olarak herkese merhaba, benim bir sorunum vardı.

Şimdi oyunumu oynuyordum her şey normal ilerliyordu, arada oyundan çıkıp Chrome'a giriyordum, Youtube'den videolar falan izliyordum. Şimdi MSI Afterbruner programını açıp birkaç şeye bakacaktım tıkladım bir dosya bozuk falan dedi. Neyse Chorme takıldı görev yöneticisini açıyım dedim açılmıyor, C diskindeki programa giriyorum bir hata veriyor System 32 falan diye, en son Başlat+R yaptım çalıştırı açtım birkaç komut yazdım msconfig diye, açılmıyor hata falan veriyor. Kısaca hiçbir program açılmıyor, Chorme açılıyor. Neyse arada bir kere böyle yapmıştı reset atmıştım düzeldi. Tam 5-6 kere reset attım, disk onarım yaptım hiç düzelme yok. Nasıl düzeltebilirim? Çok nadir yapıyordu reset atıyordum düzeliyordu da aynı şeyler oluyordu bu sefer hiç düzelmedi. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba disk birleştirmeyi denedim ancak birşey değişmedi farklı kaynaklardan edindiğim bilgilere göre sfc /scannow komutu işe yarayabilirmiş. Ayrıca ne konularda işe yarara baktığımda aynı benim sorunumu düzeltiyormuş fakat ben sırasıyla şöyle yaptım.
1- Aramaya CMD yazdım
2- Yönetici olarak açtım
3- sfc /scannow yazdım.
Birkaç cümle yazdıktan sonra %0 'dan başlayıp ilerlemeye başladı herşey normaldi ancak %19'da takıldı şöyle hata verdi:
Windows Resource Protection could not perform the requested operation.
Bir daha denedim belki bir sorun olmuştur diye bu sefer %27'de takıldı ve yine
Windows Resource Protection could not perform the requested operation.
hatasını verdi yardımcı olur musunuz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı