Windows 10 Chrome Virüs sorunu

93 tehdit uygulama sildi hepsini fakat işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.
32-bit launcher adlı zımbırtı duruyor kapatıyorum bir daha açılıyor.
Siz bir deneyin, nasıl olduğundan çok direkt olarak reklamlara karşı kökten çözüm.
Biraz bekleyeyim gene reklam gelirse ekrana hemen deneyeceğim
Malwarebytes kurup tarama yapar mısınız ?
Denedim uygulama açıldığını anda askıya alındı diyor ve hiçbir şeye tıklanmıyor

I
93 tehdit uygulama sildi hepsini fakat işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.
32-bit launcher adlı zımbırtı duruyor kapatıyorum bir daha açılıyor.

Biraz bekleyeyim gene reklam gelirse ekrana hemen deneyeceğim

Denedim uygulama açıldığını anda askıya alındı diyor ve hiçbir şeye tıklanmıyor
Linki incelleyin. Bu işinize yarar umarım.

Bu durumda en iyisi linux tabanlı bir antivirus ile taratmak olacak. Technopat'ın Eset için kurulum videosu var; windows'u hiç açmadan taratın. O virüsün hiç kaçarı olmayacak böylece. Alternatif olarak Bitdefender Rescue CD'de kullanın. Ben olsam ikisi ile de taratırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkes ayrı bir cevap vermiş.

Arkadaşlar, belki sizin attığınız çözümler sizde işe yaramış olabilir fakat sizde etki eden çözümler bir başkası için etkisiz olabilir. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek.

Belli ki hâlen Windows üzerinden temizlemek yerine farklı bir ortamda temizlemek daha mantıklı. Sadece Kaspersky Rescue Disk 2018 ile taratsın yeterli silinmezse imzamdan rapor 1 ve 2 paylaş.

Yazdığınız programların hiçbirini indiremiyorum chrome veya internet explore ile denedim bir türlü olmuyor tarayıcı duruyor ve hiçbir şeye tıklanmıyor görev yöneticisinden kapatıp baştan açıyorum bu sefer hiçbir yere girmiyor birisi dosya.tc filan yükleyebilirmi lütfen

ekran kaydı yapabilirim isterseniz.
32-bit launcher adlı arkadaş
C:\Windows\SysWOW64\InstallShield bu konumda görev yöneticisinden sonlandırınca chrome kendine gelip girmek istediğim yere giriyor ama anında geri bozuluyor 32-bit Launcher yeniden açılıyor silmeyi denedim silinmiyor'da
TrustedInstaller size izin vermelidir diyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı