Windows 10 CMD'den kodlarla etkinleştirme nedir?

Peki ya KMS ile indirilen şeylerin KMSpico olduğu kanaatine nasıl vardınız KMSpico uygulama değil mi KMS ile ne alakası var.
KMSPico, işletim sistemine Retail ya da OEM ve ya MAK gibi anahtarlar yüklemek yerine toplu etkinleştirme yeteneğine sahip bir anahtar yükler ve her saniye o anahtarı yeniler (Bu performans düşüklüğüne sebebiyet verebilir.). Böylelikle işletim sistemi geçici bir anahtarla, kalıcı olarak lisanslanmış gibi görünür. Ev kullanıcısının cihazında KMSpico'ya sahip olduğuna dair olduğuna dair en somut belirti, Windows'un bir kuruluşun etkinleştirme hizmetiyle etkinleştirilmesidir. Yani ev kullanıcısı, etkinleştirme ayarlarında bir kuruluşun etkinleştirme hizmetiyle etkinleştirildiğine dair bir mesaj alıyorsa cihaz yüksek olasılıkla KMSPico'ya sahiptir.

Öte yandan bu, kendini sürekli sıfırlayan etkinleştirme sayacından görülebilir.
 
KMSpico, işletim sistemine Retail'ya da OEM veya MAK gibi anahtarlar yüklemek yerine toplu etkinleştirme yeteneğine sahip bir anahtar yükler ve her saniye o anahtarı yeniler (bu performans düşüklüğüne sebebiyet verebilir.). Böylelikle işletim sistemi geçici bir anahtarla, kalıcı olarak lisanslanmış gibi görünür. Ev kullanıcısının cihazında KMSpico'ya sahip olduğuna dair olduğuna dair en somut belirti, Windows'un bir kuruluşun etkinleştirme hizmetiyle etkinleştirilmesidir. Yani ev kullanıcısı, etkinleştirme ayarlarında bir kuruluşun etkinleştirme hizmetiyle etkinleştirildiğine dair bir mesaj alıyorsa cihaz yüksek olasılıkla KMSpico'ya sahiptir.

Öte yandan bunu, kendini sürekli sıfırlayan etkinleştirme sayacından görülebilir.

KMSpico belirtisi almadığımı belirttim.
 
Evet sıkıntısız çalışıyor ama CMD'ye girdiğim kodlarda KMS yazıyor ama her KMS KMSpico etkisi yaratıyor mu bilmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor.
Bu, bağlanılan KMS sunucusuna göre değişiklik gösterebilir. Yani bir sunucu, anahtarın bitiminden 1 gün önce tekrar etkinleştirebilir, diğeri ise her saniye (Bunun performansa etkisi olabilir.).
 
Hocam HWID yöntemini seçin sıkıntı olmuyor. Yani KMS ile alakası yok.
HWID nedir o yöntemi seçmek ne oluyor

Bu, bağlanılan KMS sunucusuna göre değişiklik gösterebilir. Yani bir sunucu, anahtarın bitiminden 1 gün önce tekrar etkinleştirebilir, diğeri ise her saniye (bunun performansa etkisi olabilir.).

Yeniden aktif olması ne kadar performans düşürebilir ki PC kullanımına engel olacak bişry yoksa sorun olduğunu düşünmüyorum.
 
HWID nedir o yöntemi seçmek ne oluyor
Microsoft, Windows 10 Yıldönümü Güncellemesi'yle birlikte Windows 7 ve Windows 8.1 anahtarların Windows 10'da çalışabileceğini duyurdu. HWID, ise bundan faydalanarak cihazın sanki Windows 7'den ya da Windows 8.1'den yükseltildiğini göstererek cihazın bir anahtarla kalıcı olarak etkin kalmasını sağlar.
 

Geri
Yukarı