Windows 10 Çoktan Bilgisayarınıza İnmiş Olabilir!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bilgisayarı gece açık bıraktım ve sonuç Bekliyoruz bakalım bayadır 4,68de. Güncelleme geldiğinde temiz kurulum yapacaklar kimler?

Acaba saat kaçta bildirim gelir kurmak için?
*Güncelleme: Bazı arkadaşlara güncelleme bildirimi gelmiş ve kurmaya başlamışlar.

Bana yükseltme geldi.

Son düzenleme:
Uzun zaman indirse bile ilerleme göremeyen arkadaşlar geçenler şöyle bir şey fark ettim saniyede 2 mb çekmesine rağmen uzun zaman boyunca ilerleme yapmamıştı ssd olmasına rağmen. Sebebi indirme yapıyor bunu görev yöneticisinden ağ kullanımını izleyerek görebilirsiniz ayrıntıya girdiğinizde aynı zamanda server'a 300 kb boyutlarında saniyelik veri gönderiyor onuda genelde problem olduğunda yolluyor sonrasında problemin çözümünü buluyor vede o ayarlarıda çekiyor vede bütün bunları siz farkında olmadan kaç GB oldu acaba derken yapıyor sabretmekte fayda var daha öncede dediğim gibi güncellemeleri yarıda kesmeyin başınız ağrıyabilir.

Çok düşüş olmuş kelimelerde gece uyuyamadım vede işteyim affedin.

Dosyalar dün gece inmesine rağmen ne güncelleme geldi ne birşey. Öylece bekliyorum. Çok can sıkıcı bi durum. Gerçi hiç inmeyen arkadaşlarla kıyaslarsak 1 adım öndeyim gibi .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…