Windows 10 Çoktan Bilgisayarınıza İnmiş Olabilir!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladığım kadarıyla şu an bilgisayarımızda bulunan Windows 10 kurulum dosyalarını aktifleştirmek için yarın küçük bir güncelleştirme gelecek herhalde.

Dosya gözükmüyorsa güncelleme denetlemesi yapın. 6 MB boyutunda bir güncelleme geldi kurduktan sonra yeniden başlattım, işlemden sonra klasör belirdi.

Dosya gözükmüyorsa güncelleme denetlemesi yapın. 6 MB boyutunda bir güncelleme geldi kurduktan sonra yeniden başlattım, işlemden sonra klasör belirdi.
Acaba oyun açık olduğu için indirmiyor olabilir mi? Sadece 150mb dosya var.

Tam olarak ne zaman yüklemeye başlayabilirim? Gece 12'den sonra açılır mı? Yoksa sabahı mı beklemek gerek?

Bende Embedded sürümü var ancak dosya belirmedi. Şuan güncelliyorum bakalım ne olucak.

Panik yapmayın arkadaşlar, inecek tam olarak.
Bende konuyu fark ettikten sonra baktım, yalnızca 140 Mb inmişti ancak yaklaşık yarım saat sonra tekrar baktığımda 3.2 GB inmişti. Tabi bu sizin internet hızınıza bağlı birazda.

Vay anasını sayın seyirciler! Microsoft, 4-5 GB boyutundaki dosyayı bilgisayara indiriyor ama kimsenin bundan haberi dahi olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…