Çözüldü Windows 10 Core RTM ne demek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
19
Yer
Valisiz Vilayet!
Değerli forum üyeleri, bizim Atom işlemcili bir laptopumuz var. Bilgisayarda Windows 10 yüklüydü. Format atıp 32 Bit versiyona döndürecektim ki anahtarı almak aklıma geldi. Retail ise diye alayım kenarda tutayım dedim. Anahtarın orijinalliğini sorguladım, anahtar orijinal ama Windows 10 Core RTM görünüyor. Bu Core RTM ifadesi ne anlama geliyor?

Resmini ekledim. @Recep Baltaş sizin bir açıklamanız var mıdır?

Dosya Ekleri

• ShowKeyPlus 5_2_2021 10_16_32 PM_LI.jpg
    ShowKeyPlus 5_2_2021 10_16_32 PM_LI.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 354
Çözüm
RTM demek kullanıcıya/kullanıma sunulmaya hazır anlamına gelir. (Release to Manufacturing)
Core ise Home/Home SL gibi sürümleri barındırır.

Tam olarak Home mu yoksa Home SL mi anlamak için ProduKey uygulaması kullanılabilir:
Ürün anahtarı Windows 10 Home arkadaşlar. Ama merak ettiğim şey Single Language versiyonu olduğu mu?
Öyle diyeyim sizlere.

Home'dur büyük ihtimal, Single Language olsaydı Home SL yazar genellikle.

RTM demek kullanıcıya/kullanıma sunulmaya hazır anlamına gelir. (Release to Manufacturing)

Tam olarak Home mu yoksa Home SL mi anlamak için ProduKey uygulaması kullanılabilir:

Çözüm

Sayın hocam sizi çözüm işaretliyorum, daha açıklayıcı olduğu için. ProduKey uygulaması Malware olarak algılandığı için bakamadım, sanal makinede Windows 10 kurup Home Single Language kurulumu seçtim.

Home Single Language olduğunu öğrendim. Teşekkür ediyorum.
Diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı