Windows 10 crack ile orijinal farkı nedir?

Orjinalde orijinal kullanmış olursunuz güncelleme gibi özelliklerden yararlanırsınız. Crack de içine virüs koyulmuş olabilir. Her an bir çökme yaşanabilir bunun gibi tehlikeler var...

Hocam beni kafama takıldı sormak istiyorum. Biz şimdi Microsoft'tan indirdiğimiz ISO'dan flasha yazdırdık o orijinal mi yoksa crackmi olur.

Hocam beni kafama takıldı sormak istiyorum. Biz şimdi Microsoft'tan indirdiğimiz ISO'dan flasha yazdırdık o orijinal mi yoksa crack mi olur.
Orjinal olur fakat daha sonra crack etkinleştirme yapılabiliyor, fakat siz siz olun orjinal Windows kullanın derim.

Hocam beni kafama takıldı sormak istiyorum. Biz şimdi Microsoft'tan indirdiğimiz ISO'dan flasha yazdırdık o orijinal mi yoksa crackmi olur.

Bir Key kullanırsanız (eğer OEM veya orijinal Microsoft'dan aldıysanız bir sıkıntı çıkmaz. Ama Windows'u kurup crack lerseniz o zaman crackli Windows kullanmış olursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı