Windows 10 Creators Update Sonrası Windows Ekranının Gelmemesi

Benim C ve D de birçok dosyam mevcut ayrıca yüksek boyutlu oyunlarda var hem C de hem D de. Windows'u sifirlarsam hepsi gidecek mi yani ?

Son düzenleme:
Rica ederim ve geçmiş olsun gerçekten. Bu tip sorunları her Windows mağduru yaşamıştır inanın :) Umarım sorununuzu çözebilirsiniz. Bu arada daha yeni bu güncellemeyle ilgili bir konu açtım ve benim çözümüme alternatif olarak bir arkadaş da sitesinden güncel iso'yu indirip kurmuş mesela. Belki siz de bu şekilde yapabilirsiniz. İyi akşamlar.

Açıkçası güncelleme bana da gelmemişti, Windows'un web sitesindeki Download Update Asistan'ı indirip kurmuştum. Sanırım çoğu kişi de bu şekilde yapıyor. Link şurada; Windows 10 New Creators Update & Features | See What’s New | Microsoft

Masaüstü ekranı bile gelmiyor gelse keşke sorunu daha kolay çözerdim hiç bir şekilde tepki yok her seferin de Merhaba yazısı geliyor o yüzden tek çözüm format gibi gözüküyor

Masaüstü ekranı bile gelmiyor gelse keşke sorunu daha kolay çözerdim hiç bir şekilde tepki yok her seferin de Merhaba yazısı geliyor o yüzden tek çözüm format gibi gözüküyor

Formattan ziyade açılışta F8 ile bilgisayarı onarma seçeneğinden sistemi geri yükleyebiliyorsun. Olmadı 3-4 kez tam windows logosu geldiğinde restartla bilgisayarı, sonraki açılışta onarma ekranı geliyor otomatik olarak.

Formattan ziyade açılışta F8 ile bilgisayarı onarma seçeneğinden sistemi geri yükleyebiliyorsun. Olmadı 3-4 kez tam windows logosu geldiğinde restartla bilgisayarı, sonraki açılışta onarma ekranı geliyor otomatik olarak.
Hocam çok denedim ama ama olmadı restart tuşu yok güç düğmesine uzun süre basıp kapattım olması prizdeki güç düğmesinden kapattım olmadı bir türlü onarım ekranına ulaşamadım

Hocam çok denedim ama ama olmadı restart tuşu yok güç düğmesine uzun süre basıp kapattım olması prizdeki güç düğmesinden kapattım olmadı bir türlü onarım ekranına ulaşamadım

Böyle olmaması lazım ama anlayamadım... Windows kurarken de Bilgisayarımı Onar seçeneği çıkıyor, oradan geri alabilirsin en son ihtimalle. USB veya DVD ile normal Windows kurar gibi ilk dil seçimi ekranını geçtikten sonraki ekranda sol altta Bilgisayarınızı Onarın seçeneği çıkıyor.

Böyle olmaması lazım ama anlayamadım... Windows kurarken de Bilgisayarımı Onar seçeneği çıkıyor, oradan geri alabilirsin en son ihtimalle. USB veya DVD ile normal Windows kurar gibi ilk dil seçimi ekranını geçtikten sonraki ekranda sol altta Bilgisayarınızı Onarın seçeneği çıkıyor.
Bilgisayarın başında değilim cd veya usb bağlı olmadığı halde herhangi bir tepki vermedi hafta sonu bilgisayarın yanına geçmiş olucam o zaman format atmayı deniycem

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı