Anakartı kontrol ediyorum hiçbir sıkıntı yok aslında M.2 taktıktan sonra mavi ekranlar gitti reset atmıyordu mavi ekrana atıyordu M.2 taktık mavi ekran gitti direk reset başladi. Aynı şekilde HDD format atıp denedim yine reset aldım 24 pin kablosunu kontrol edeceğim şimdi.
Riser kablosunu çıkarıp denemek isterdim ama paneli duvardan sökmem gerekir. Ama slot değiştirdim. Ve işe yarayacak ise sağını solunu pinlerini kontrol ettim. Herhangi bir tahribat veya kabloda yırtık yok.
Şuanda 24 pin kablosunu söktüm biraz ince bir tornavida yardımı ile sıkıştırma işlemi yaptm hem işlemci beslemesine hem 24 pin kablosuna Tekrar bi reset alırsak yazıcam buraya Güç kaynağının içini şimdi kontrol ettim. Şişkin bir kompositatör yok Resimini şimdi paylaşıyorum sizde göz atarsanız sevinirim.
Ben bir şey göremedim fakat PSU'lar böyle kontrol edilmez, kör yük cihazlara takılıp akım çektirilir, eğer PSU yüke dayanamaz ise kendini korumayı alır ve kapatır.
Ben bir şey göremedim fakat PSU'lar böyle kontrol edilmez, kör yük cihazlara takılıp akım çektirilir, eğer PSU yüke dayanamaz ise kendini korumayı alır ve kapatır.
Bu cihazdan şu an bulamam ama en yakın zamanda test ettireceğim. Şu anda reset atmıyor. Bakalım atacak mı tekrar atarsa artık her bir parçayı çıkarıp büyüteçle bakacağım o derece sinir oldum