Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bununla ilgili birkaç sebep yazıyorum. Bozuk aygıt sürücüleri, bozuk Windows kayıt defteri, hasarlı sistem dosyaları, hasarlı RAM, Hasarlı ya da hatalı bir Sabit disk.
Uzantısını yanlışlıkla not defteri yaptım ve nasıl paylaşacağımı bilmiyorum ? Kapandıktan sonra bazen c diskini onarıyor. Sizce yeni harddisk mi almalıyım ?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
HDD'de sorun olabilir. HD tune ile yükleyip healt kısmından görsel paylaşın.
Nvidia GPU güncelleyin. AIDA ile yük altında ısı değerlerini gönderin.
1903'e geçsen iyi olur.
Eror scan fotoğrafındaki taramayı yaparken kırmızı noktadan sonrası hep kırmızı yandı PC dondu ve aynı hatayı verdi. Critical process died. GPU sürücüm güncel. AIDA ne bilmiyom
Bilgisayarı servise gönderdim ve HDD si değiştirildi. Geldikten sonra HDD ye Windows yüklemek için Flash Bellek yaptım. Windowsu yüklerken 0x800701e3 hatası aldım. Sata 3 kablolarını çıkar tak yaptım 1 hafta sonra ve Windowsu yükledim. Ama 22 temmuz gece 1 den 6 ya kadar her işimi yüklemeleri hallettikten sonra tam oyun indirmeye bıraktım yatağa gidiyordum Critical_Process_Died hatası aldım. Ama %0 da yani Minidump dosyası oluşturmadı. Ne yapmalıyım bıktım artık.