Windows 10 Critical Process Died Mavi Ekran Hatası

ATK sürücünü güncelle, Avira kaldır, İntel sürücünü güncelle, Atheros sürücünü güncelle, Asus yazılımlarını kaldır,
USB kart okuyucu kullanıyorsan kullanma, Realtek sürücülerini güncelle, IDM güncelle.

İntel ve Atheros sürücülerin güncel sürümlerine nereden ulaşabilirim çünkü ben sitelerinden en son olanlarını indirdim. Driver identifier programıyla tarattığımda da resimdekiler güncel değil diye çıkıyor. Son olarak Aviranın yerine hangi yazılımı kullanmalıyım?
@Murat5038

Dosya Ekleri

• sürücü.JPG
    sürücü.JPG
    116,1 KB · Görüntüleme: 261
Son düzenleme:
Windows içindeki kamera uygulamasından denedim daha sonra splitcam indirdim ek olarak deneme amaçlı son olarakta görüntülü sohbet içeren siteye girdim hiçbirinde kamerayı devreye sokamadım.

Format attım şu an kamera çalışıyor. Realtek ses sürücüsü için ve ethernet sürücüsü için güncel sürümleri paylaşma imkanınız olursa sevinirim. Ses bittikten sonra pıt diye bir ses geliyor.Ek olarak kablosuz sürücüsünü güncelleştirmek istediğimde en güncel sürücü yüklü uyarısı çıkıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı