Windows 10 CS:GO d3d11.dll Hatası

Burak Pektaş

Kilopat
Merhabalar öncelikle sosyal ailesi. Arkadaşlar ben Windows 10 geçtiğimden beri CS:GO oyunun açmaya çalıştığım zaman açılmaması ve yönetici olarak çalıştırdığım zaman da yüklediğim fotoğraf gibi bir sorun çıkıyor biz bunu çözmeye çalıştık. System32'deki d3d11.dll dosyasını değiştirmeye çalıştık ama olmadı yetki vermedi. Bi de doğru DLL dosyasını bulabildiğimizden emin değiliz bulursanız ve çözümü biliyorsanız lütfen yardımcı olun. (Tüm sürücüler güncel.)

Ekran Görüntüsü (10).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam üzerinden oyunun ön bellek bütünlüğünü doğrulayın. Sorun düzelmezse bunu:

Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center

Ardından da bu paketi çalıştırın:

Download DirectX End-User Runtimes (June 2010) from Official Microsoft Download Center

Bir de elle DLL dosyası atmaya son verin. Bu işlem sorunu daha da beter hale getirecektir.

Merhaba Mikail Fidan Bey bende de aynı sorun yaşanıyordu sizin dediğiniz onarma işlemini yaptım ama açılmadı sonra yukarıda ki yükleyeceğimiz programları yükledim ama 2. programı açtıktan sonra

(Please type the location where you want to place the extracted files)

gibi bir bölüm çıktı burada ne yapmamız gerekiyor acaba ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı