Windows 10 CS GO Tam Ekran Sorunu

Merhaba arkadaşlar Windows 8 kullanırken görüntü ayarlarından tam ekrana ölçeklendir olarak seçtiğimde hangi çözünürlükte oynarsam oynayım tam ekran oluyordu. Windows 10'a güncelledim ve aynı ayarı yaptığımda tam ekran olmuyor sağ ve sol kısımda siyah boşluklar oluyor çözümü nedir?
sorunun çözümünü buldum oyuna girdikten sonra ctr + alt + f11 basınca tam ekran oluyo tüm oyunlar için geçerli bir çözüm

Ben bu "ctrl + alt + f11" çözümü denememiştim sanırım çoğunlukta sorunu ortadan kaldırıyor bu yöntemi deneyeceğiz tekrar Windows 10 geçip o zaman başka deneyen arkadaşlar varsa "ctrl + alt + f11" çözümünü olup olmadığını yazarsa sevinirim.

Ben bu "ctrl + alt + f11" çözümü denememiştim sanırım çoğunlukta sorunu ortadan kaldırıyor bu yöntemi deneyeceğiz tekrar Windows 10 geçip o zaman başka deneyen arkadaşlar varsa "ctrl + alt + f11" çözümünü olup olmadığını yazarsa sevinirim.
kesinlikle işe yarıyor win 10 dayım günlerdir arıyordum çözümünü bulunca hemen paylaşayım dedim. Ayrıca ctrl + alt + f11 sadece win 10 da değil win 8 de ve win 7 dede oluyor

Son düzenleme:
kesinlikle işe yarıyor win 10 dayım günlerdir arıyordum çözümünü bulunca hemen paylaşayım dedim. Ayrıca ctrl + alt + f11 sadece win 10 da değil win 8 de ve win 7 dede oluyor

Kardeşim teamwiever bağlantısı vereyim benimkini bi halletsen? aynı yöntemi deniyorum masaüstü tam ekran oluyor, oyun sağdan soldan siyah oluyor oyun düzelmiyor masaüstünde düzeltiyor sadece

Kardeşim teamwiever bağlantısı vereyim benimkini bi halletsen? aynı yöntemi deniyorum masaüstü tam ekran oluyor, oyun sağdan soldan siyah oluyor oyun düzelmiyor masaüstünde düzeltiyor sadece
bunu oyundayken yapacaksın
masaüstü öçözünürlüğünü en yüksek yap oyuna gir 1024 veya istediğin özünürlüğü yap yanlarda siyahlıklar varsa oyundayken ctrl altf f11 bas

Aynen dediğin gibi denedim kardeşim zaten direk alt-tab yapıyor otomatik olarak yani oyunu aşşağı alıyor intel kısayol tuşu paneli gibi bir şey açılıyor tam ekrana ölçeklendir seçeneğini seçiyor oyuna tekrar deniyorum oyunda bir değişilik olmuyor. Facebook'dan ekle teamwiever vereyim birde sen dene istersen bende olmuyor. "fb.com/preecise"

Arkadaşlar şu lanet sorunu çözecek bir Allah'ın kulu yokmu kaç gün oldu çözüm yok ?

Günlerdir cevap bekliyorum arkadaşlar. Şu sorunu adam akıllı çözen yokmu? :(

Görüntü modunu pencereli olarak seçtiğimde kendimde tam ekran yapabiliyorum. Pencereli olarak seçmeden tam ekran olarak seçerek tam ekran yapılmıyor hepsini denedim. Görüntü modunu pencereli niye yapmıyorsun dersen görüntü kalitesi ufak da olsa fark ediyor ve parlalık ve görüntü modu ayarları otomatik olarak disabled oluyor kapanıyor. Tam ekran seçiliyken hiç bir yöntem ile yapamadım " CTRL + ALT + F11 " dahil.

Yalnız ikimizin ekran kartı da Nvidia geforce gt520m seninki benimki de 840m normal de böyle bir sıkıntı olmaması gerek teamwiever den bi de sen baksan bende mi bir problem var acaba :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı