Windows 10 CS GO Tam Ekran Sorunu

seninki benden biraz daha üst model normalde olması lazım benimki laptop sendeki? masaustu kartlarda farkeder belki.

840m M harfi leptop olduğunu belli ediyor kardeşim seri olarak üst seri ama böyle bi sıkıntı olmaması lazım yazılım aynı benim kurduğumu sende kuruyorsun aynı yazılımı destekliyor her iki kartta çok enteresan bir durum.

sorunun çözümünü buldum oyuna girdikten sonra ctr + alt + f11 basınca tam ekran oluyo tüm oyunlar için geçerli bir çözüm
Hocam Allah razı olsun düzeldi çok şükür ctrl + alt + F11 yapınca ama oyunu kapatıp masaüstüne gelince oyundaki çözünürlük masaüstündeki çözünürlüge yerleşiyor masaüstüne sağ tıklayıp grafik özelliklerinden geri elle 1366*768 yapmamız gerekiyor.

Hocam Allah razı olsun düzeldi çok şükür ctrl + alt + F11 yapınca ama oyunu kapatıp masaüstüne gelince oyundaki çözünürlük masaüstündeki çözünürlüge yerleşiyor masaüstüne sağ tıklayıp grafik özelliklerinden geri elle 1366*768 yapmamız gerekiyor.

Aynısını 350 kez ben denedim. Bende çözmedi problemi, fb.com/preecise eklermisin? Bende mi bir problem var acaba.

Ekran kartı hem intel hem nvidia birşey deniyordu ya ona ismi aklıma gelmedi şuan duruma göre hangi gpu yu kullancağını otomatik seçiyor ctrl+alt+f11 özelliği var ama olmuyor. Artık bir çözüm gözünü seveyim arkadaşlar kaç gün oldu çözüm yok :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı