Windows 10 CS:GO'da Wi-Fi kopuyor

• Konuyu başlatan Jaewyn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.224
Daha fazla  
Wi-Fi kart üzerinden internete bağlanıyorum, hiçbir programda internet kopmuyor ancak CS:GO'ya girince Wi-Fi kopuyor ve 2 3 dakika içinde geliyor. Yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi kart üzerinden internete bağlanıyorum, hiçbir programda internet kopmuyor ancak CS:GO'ya girince Wi-Fi kopuyor ve 2 3 dakika içinde geliyor. Yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar.
Bilgisayarınızın sistem özellikleri neler? Eğer bilgisayarınızın sistem özellikleri düşükse bundan kaynaklanıyor olabilir ama uç bir ihtimal bu. Sistem özellikleriniz neler?

Bilgisayarınızın sistem özellikleri neler? Eğer bilgisayarınızın sistem özellikleri düşükse bundan kaynaklanıyor olabilir ama uç bir ihtimal bu. Sistem özellikleriniz neler?
Xeon e5450 işlemci
Gtx 660 2gb
Foxcoon g41 mxe-k anakart
8 gb drr 3 kingston ram
500gb Seagate hdd
Aygıt Yöneticisi- Ağ Bağdaştırıcıları- Orada Wi-Fi kartınızın donanımına sağ tıklayıp özelliklere girin. Güç yönetimi kısmında "Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın." tikini kaldırın. Tamam diyip aygıt yöneticisini kapatın.
Bunu denedim ancak işe yaramadı.

Xeon e5450 işlemci
Gtx 660 2gb
Foxcoon g41 mxe-k anakart
8 gb drr 3 kingston ram
500gb Setage hdd

Bunu denedim ancak işe yaramadı.
Birşey sorabilir miyim? CS:GO oynarken Wi-Fi'niz kopuyor demişsiniz. Acaba modeminizin DSL bağlantısı kesiliyor olabilir mi?

Wi-Fi sürücünüzün yeni sürümünü yükleyin. Olmazsa bildirin hocam.
Birkaç saat önce wifi sürücü sorunu yaşamıştım. Wifi kartımın modeli Edimax ew-7711in'di. Sürücü güncellemesi ile bağlantı kopma sorununun önüne geçtim. Wifi kartım tak çalıştır ile çalışıyor ve windows 10 sürücü desteği henüz betada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı