Windows 10 Custom ISO'lar etkili mi?

ahmetagal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba internette bazi Custom ISO'lar karsima cikti(ReviOS, atlas OS) FPS'ime ve akiciligima dogrudan etki eder mi diye merak ettim. Cevaplarinizi bekliyorum.
Sistemim:
GTX 1060 6 GB.
Ryzen 5 3600.
Corsair Vengeance 3200MHz.
500GB Samsung 850 EVO.
ASUS B450M Dragon.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba internette bazi Custom ISO'lar karsima cikti(ReviOS, atlas OS) FPS'ime ve akiciligima dogrudan etki eder mi diye merak ettim. Cevaplarinizi bekliyorum.
Sistemim:
GTX 1060 6 GB.
Ryzen 5 3600.
500GB Samsung 850 EVO.
ASUS B450M Dragon.
Şunlara inanma onun yerine git. Revo Uninstall ile windows uygulamalarını temizle. Kimin ne yaptığı belli değil, üstüne bilgisayar olarak kullanıcaksın. Güvenmeyin şunlara.

ReviOS kullanıyorum. Etki ettiği yerler epey minimal bile olsa var ancak asıl olay FPS değil. Sistem tepkiselliği ve gecikme. Genel olarak daha akıcı bir işletim sistemi deneyimi elde ediyorsunuz. En azından bende bu şekilde.

Teşekkür ederim bilgi icin mesaji okuyup yuklemistim ve test ettim birazcak LatencyMon ile latency degerlerinde gozle gorulur bir dusus var ve input lag hissedilir bir sekilde cok dustu FPS degerlerindeyse Valorant'ta 260AVG alirken 280 gibi bir degere cikti ve %1 ve%01 degerlerinde cok buyuk bir artis oldu

Şunlara inanma onun yerine git. Revo Uninstall ile windows uygulamalarını temizle. Kimin ne yaptığı belli değil, üstüne bilgisayar olarak kullanıcaksın. Güvenmeyin şunlara.
Sadece oyun icin kullaniyorum o tarz seyler icin bir laptopum var bankacilik vs. Yine de bilgi icin tesekkur ederim

Revo Uninstall ile windows uygulamalarını temizle.

Revo Uninstaller ile bilinçsizce Windows uygulamalarının temizlenmesi sistemin kararsız çalışmasına sebep olabilir. Bu kadar basit olsa herkes temizleyip kullanırdı zaten. Sonra gelip konu açılır "Windows kullanırken bir şeye tıklıyorum açıldığı gibi kapanıyor" diye.

Ayrıca bir işe yaramıyor onları temizlemek haberiniz olsun. Custom isoların tek olayı uygulama eksikliği değil. Kayıt defterini temizlemiyorsanız hiçbir anlamı yok. Ek olarak Windows uygulamalarının kayıt defterindeki verilerini Revo ile kaldırmaya çalışırsanız, sistem kararsız çalışır. Hepsini tek tek denedim.

Teşekkür ederim bilgi icin mesaji okuyup yuklemistim

Rica ederim. Zaten bankacılık türevi işler ile ilgilendiğiniz ayrı bir bilgisayarınızın olması hoş. Onda sistemi güncel tutmaya bakın işte. Güvenlik güncelleştirmeleri için önemli.

ReviOS kullanıyorum. Etki ettiği yerler epey minimal bile olsa var ancak asıl olay FPS değil. Sistem tepkiselliği ve gecikme. Genel olarak daha akıcı bir işletim sistemi deneyimi elde ediyorsunuz. En azından bende bu şekilde.
İşletim sistemi windowsda masaüstünde tepkisel olarak bariz fark var gecikme konusunda ama oyunlarda bence farkı yok.

Sistemim:
GTX 1060 6 GB.
Ryzen 5 3600.
500GB Samsung 850 EVO.
ASUS B450M Dragon.

Custom ISO  kullanmayın onun yerine LTSC sürümlerini kullanın. En azından orijinal ve güvenilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı