Windows 10 Defender 0x80070422 Hatası ile Açılmıyor

FatiHkıyak

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
✓ Sapphire RX 7900 XTX Nitro+ Vapor X 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı
✓ AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci
✓ Asrock X670E Steel Legend AMD AM5 DDR5 ATX Anakar
✓ Samsung 990 PRO 1 TB M.2 SSD
✓ Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 Rem
✓ Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB ACFRE00145A İşlemci Sıvı Soğutucu
✓ MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply
✓ Gigabyte M27F 27 Mönitör
✓Raijintek ZOFOS Ultra EBB/E-ATX Mesh Kasa
Meslek
Serbest Meslek
Merhaba, Windows güvenlik duvarımı açamıyorum. Hata alıyorum ve bu hatadan sonra resimlerimin açılmadığını fark ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Hizmetler kısmından ‘Windows Güvenlik Duvarı’ sekmesine çift tıklayıp, karşınıza çıkan pencerede ‘Başlangıç Türü’nü otomatik olarak ayarlayıp tekrar dener misiniz?

Merhaba,

Hizmetler kısmından ‘Windows güvenlik duvarı’ sekmesine çift tıklayıp, karşınıza çıkan pencerede ‘başlangıç türü’nü otomatik olarak ayarlayıp tekrar dener misiniz?

Olmuyor otomatik de yapamıyorum başlat diyorum hata veriyor.

Dosya Ekleri

• 747.PNG
    18,4 KB · Görüntüleme: 58
Mevcut güvenlik yazılımlarının tümünü kaldırır mısınız? Aşağıdaki makale faydalı olacaktır kaldırmanız konusunda.

10 dakika önce kaldırmıştım anti prgam dahil devre dışıydı. defendır ile beraber
Başka bir antivirüs programı kullanıyorsan o devre dışı bırakmıştır.

ESET nod32 vardı ancak o dahil kapalıydı açlmıyordu sonra kaldırdım baktım bu sefer defendır açılmıyor defendır açılmadı için kaldırmıştım.

Eger yine düzelmese format ile çözeceğim. Windows 20H2. formatlamıştım dün. Güncelleme ile ilgli sorun sanırım.

Son birkaç çözüm yolu daha deneyelim.

Arama kutusuna Komut İstemi veya cmd yazıp, sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.

Aşağıdaki komutu yazın ve Enter tuşuna basın. İşlemin tamamlanması birkaç dakika sürecek.
Kod:
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

İşlem tamamlandıktan hemen sonra şu komutu yazın ve enter’e basın:
Kod:
sfc /scannow
Sonucu paylaşın.

Sanırım sistemde gerçekten bir sorun var dediniz indirdim ama çalışmıyor cidden. 2004 verisyonu kurcağım tekrar yeni sürmle alakalı sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…