Windows 10 Defender çalışmıyor

Smaug8

Hectopat
Makaleler
1
Bu hatayı alıyorum YouTube'dan baktım olmadı denediklerim şimdi yeniden başlat tuşuna basınca biraz bekletiyor sonra hata veriyor.

Dosya Ekleri

• %1!d! sistem geçersiz kılma 3.05.2021 11_13_33.png
    %1!d! sistem geçersiz kılma 3.05.2021 11_13_33.png
    133,7 KB · Görüntüleme: 48
  • %1!d! sistem geçersiz kılma 3.05.2021 11_57_08.png
    %1!d! sistem geçersiz kılma 3.05.2021 11_57_08.png
    208,6 KB · Görüntüleme: 47
Eğer yönetici hesabındaysanız grup ilkesini düzenleyin olmaz ise, antivirüsünüzü kaldırıp deneyin, oda olmazsa bu sıkıntının olmadığı bir zamanın sistem geri yüklemesini yapın.

Av programı yok. Sorun hep oluyor bilgisayarı açtığım anda Defender kapanıyor. Grup ilkesini denedim olmadı.

Bilgisayarında virüs olabilir Kaspersky kur ve tarat. Ayrıca gereksiz programları kaldır korsan oynuyorsan korsan yüzünden olabilir.

Bilgisayarında virüs olabilir Kaspersky kur ve tarat. Ayrıca gereksiz programları kaldır korsan oynuyorsan korsan yüzünden olabilir.

Zaten bu olamaya başlayınca Kaspersky kullanmaya başladım interneti kestim tam tarama yaptım virüs çıkmadı şimdi sildim yine aynı sorun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı