U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #21 amir77 dedi: Arkadaşlar bugün PC açtım ve böyle bir bildirim aldım. Ne yapmalıyım, şu internette satılan kodlar var onları mı alacağım bilmiyorum. Lisanslı Windows 10 bayağı pahalı çünkü siz ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft Activation Scripts kullanın. Açık kodlu etkinleştirme. HWID ile yapın ama.
amir77 dedi: Arkadaşlar bugün PC açtım ve böyle bir bildirim aldım. Ne yapmalıyım, şu internette satılan kodlar var onları mı alacağım bilmiyorum. Lisanslı Windows 10 bayağı pahalı çünkü siz ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft Activation Scripts kullanın. Açık kodlu etkinleştirme. HWID ile yapın ama.
amir77 Hectopat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 1.023 Çözümler 1 Yer 🇷🇺 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #22 ULSDRTR dedi: Hocam Microsoft Activation Scripts kullanın. Açık kodlu etkinleştirme. HWID ile yapın ama. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 Pro kod aldım direk ayarlardan yazdım.
ULSDRTR dedi: Hocam Microsoft Activation Scripts kullanın. Açık kodlu etkinleştirme. HWID ile yapın ama. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 Pro kod aldım direk ayarlardan yazdım.
Kwenzy Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 112 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 6 Cores - 12 Threads GPU: EVGA GeForce GTX 1080Ti SC2 Gaming 11GB RAM: 2x8 3200MHz Hikvision U10 Urien DDR4 Anakart: MSI B550 Gaming Gen3 HDD: 1TB Seagate Barracuda + 500GB Seagate Barracuda SSD: Bugatek 240GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2023 #23 Efetrkr dedi: Hocam kesinlikle yapmayın. O işler sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Ben ondan etkinleştirdim, hala da kullanıyorum valla.
Efetrkr dedi: Hocam kesinlikle yapmayın. O işler sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Ben ondan etkinleştirdim, hala da kullanıyorum valla.