Çözüm Windows 10 Desktop Kullanılamıyor Hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oncelikle zaman ayirip yorum yapanlara tesekkurler. Bilgisayara format attım sifirladim ve su an 1709 surumundeyim yukseltmemeyi dusunuyorum bi' sure. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oncelikle zaman ayirip yorum yapanlara tesekkurler. Bilgisayara format attım sifirladim ve su an 1709 surumundeyim yukseltmemeyi dusunuyorum bi' sure. İyi forumlar.
Windows kendisi yükseltmeye zorlayacaktır.
Çalıştır'ı açıp net stop wuauserv komutunu girmeniz gerekiyor, Windows Update hizmetini durdurmak için.

Yükseltme sırasında herhangi bir uyumsuzluk durumunda bu hata ile karşı karşıya kalabilirsiniz.
Bunu çözmek için masaüstüne yeni bir metin belgesi açıyoruz.
Ardından aşağıdaki kodları yapıştırıyoruz;
Kod:
REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
“NoActiveDesktop”=-
“ForceActiveDesktopOn”=-

[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]

Farklı kaydet diyoruz, Dosya Türünü "Tüm Dosyalar" olarak seçtikten sonra ismini desktop.reg yapıyoruz.
masaüstüne oluşan dosyayı çalıştırıyoruz ve ardından bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.
Abi senim dediğünin aynısını yaptım ama yine bir şey değişmedi
Bir yardım edermisin

konum kullanılamıyor hatası çözümü​

Çözüm için aşağıdakileri uygulayabilirsiniz.

• Bilgisayarıma girin ve "C:\Windows\system32\config\systemprofile\" konumuna gidin.
  • Konuma geldiğinizde systemprofile klasörü içerisine desktop isimli klasör oluşturun.
  • Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı