Windows 10 desteği kesildikten sonra Windows 10 kullanmaya devam edecek misiniz?

Hocam desteği bitmiş bir işletim sistemi yeni güvenlik güncelleştirmeleri alamayacak ve internet üzerinden saldırılara açık olacak demektir.

En azından Destekli bir sistem kullanmak içinizi rahat ve güvenli tutacaktır.
Ama Siz kullanmak istemiyorsanız saygı duyar geçerim.
Ben kullanmaya devam edeceğim.

Sistem Windows 11 kaldırmıyor. O yüzden EVET.
Bende Windows 10 kullanacağım.

Fena bir windows 10 bağımlısı olarak 11'e malesef diyerek geçmeyi düşünüyorum. Hatta 1 yıl öncesinden içimi rahatlatmak için geçenlerde bir konu açtım ve 11'in güzel olduğuna dair yorumlar okudum. Malesef desteği biten bir şeyi ben destekleyemem.
Win 10 LTSC 2021, 2031e kadar destek alıyor diye biliyorum(10 yıl süreyle)

Yok abi ben Windows 10'cuyum ya da sistem herhangi bir Windows 11 sürümünü(LTSC'si de dahil) kaldırmıyor diyorsanız LTSC ile yola devam(Ben LTSC'ye geçeceğim)

Ben de Windows 10'dayım(11 için sistem yetmiyor). Destek kesilince Fedora ya da LTSC'lerle yola devam.

Pek önermem, küçük bir hatanda sistem açıklarıyla(her ay yaklaşık 100-50 tane kapatılıyor) sistem gg olabilir.
Sistemin gg olacağını düşünmüyorum,ancak hesapların,bilgilerin çalınacağını düşünüyorum.

Bilgisayarım kaldırmadığı için Windows 10dan devam edeceğim. Evet desteklenmeyebilir ama mecbur olduğum için destekleyeceğim. Güvenlik güncellemeside almasın sanki Windows Defender çok iş yapıyorda bide güvenlik desteği olmicakmış bilgisayara bedava oyun indiren herkes Windows Defender'ı kullanmıyordur Windows'u kuran çoğu erkek güvenliği kaparda kullanmaya başlar.

Benim elimdeki telefon bile güvenlik güncellemesi almıyor.

Hiç sıkıntı yaşamadım.

Güvenlik güncellenmesi almayan bilgisayar kullandığımda mı sıkıntı olacak?

Keserse kessin desteğini çok da umurumda değil. Kullanırım ben yine Home, Pro.

1- telefonun ile bilgisayarın arasındaki o güncelleme meselesi ne alaka?
2- yaşamayacağını nereden bilecen?
3- açıklarla sisteme virüs girerse ne yapacaksın?(Defender destek kesilince bir cacık yapmaz.)

Bilgisayarım kaldırmadığı için Windows 10dan devam edeceğim. Evet desteklenmeyebilir ama mecbur olduğum için destekleyeceğim. Güvenlik güncellemeside almasın sanki Windows Defender çok iş yapıyorda bide güvenlik desteği olmicakmış bilgisayara bedava oyun indiren herkes Windows Defender'ı kullanmıyordur Windows'u kuran çoğu erkek güvenliği kaparda kullanmaya başlar.
LTSC var. Ya da farklı bir deneyim olması için Linux var.

Ben zaten Windows 10 kullanmaya devam edeceğim.

1- telefonun ile bilgisayarın arasındaki o güncelleme meselesi ne alaka?
2- yaşamayacağını nereden bilecen?
3- açıklarla sisteme virüs girerse ne yapacaksın?(Defender destek kesilince bir cacık yapmaz.)

LTSC var. Ya da farklı bir deneyim olması için Linux var.
Yaşamayacağımı bilmemin sebebi, şu ana kadar yaşamamış olmam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı