hp victus 16 d1023ntSelam hocam tam sistem bilgisini atar mısınız. Sistem bilgisi yazıp..
Siz pc tam adını yazamadınız herhalde.
Sistem Modeli Victus by HP Laptop 16-d1xxx
hp victus 16 d1023ntSelam hocam tam sistem bilgisini atar mısınız. Sistem bilgisi yazıp..
Hocam şimdi buradan.hp victus 16 d1023nt
Sistem Modeli Victus by HP Laptop 16-d1xxx
Hangisiyse onu secib okeyliyorsunuz.Hocam şimdi buradan.
Victus by HP 16.1 inch Gaming Laptop PC 16-d0000 Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği
Şunun için en güncel sürücüleri, yazılımı ve aygıt yazılımını indirin: Victus by HP 16.1 inch Gaming Laptop PC 16-d0000.Bu site, Windows ve Mac işletim sistemi için HP Programlama ve Yazıcı ürünlerinin doğru sürücülerini otomatik olarak tespit edebileceğiniz ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz...support.hp.com
Sonra buradan sürücüleri indirip kuruyorsunuz.Hocam şimdi buradan.
Victus by HP 16.1 inch Gaming Laptop PC 16-d0000 Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği
Şunun için en güncel sürücüleri, yazılımı ve aygıt yazılımını indirin: Victus by HP 16.1 inch Gaming Laptop PC 16-d0000.Bu site, Windows ve Mac işletim sistemi için HP Programlama ve Yazıcı ürünlerinin doğru sürücülerini otomatik olarak tespit edebileceğiniz ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz...support.hp.com
Hangisiyse onu secib okeyliyorsunuz.
Hocam şimdi buradan.
Hangisiyse onu seçib okeyliyorsunuz.
evetSelam hocam tam sistem bilgisini atar mısınız. Sistem bilgisi yazıp..
Sizin sistem bu mudur hocam?.
W10 64 mi seçtin.
Ses düzelmediyse kaldır yeniden kur.
Ama kaldırdıktan sonra pc yeniden başlat sonra kur bir daha..evet hocam 64 seçtim şimdi tekrar deneyim
Yeni sürümleri kuracaksın hocam hepsini eski tarihli olanları değil. Yeni çıkanları seçip indir. İndirdiğin dosyayı aç setup tıkla kurulur onlar ileri ileri dersin .evet hocam 64 seçtim şimdi tekrar deneyim
Bunları kaldır hocam hepsini sesin içindekileri.yok hocam düzelmiyor bu ses sorunu
Başka eksik kaldı mı?. Aygıt yöneticisinde.Bunları kaldır hocam hepsini sesin içindekileri.
Aygıt yöneticisinde resmi atabilir misin ünlem işareti varsa?.Bunları kaldır hocam hepsini sesin içindekileri.
Başka eksik kaldı mı?. Aygıt yöneticisinde.
Bunları kaldır hocam hepsini sesin içindekileri.
Aygıt yöneticisinde resmi atabilir misin ünlem işareti varsa?.
Bunları yükle hocam.Bunları kaldır hocam hepsini sesin içindekileri.
Aygıt yöneticisinde resmi atabilir misin ünlem işareti varsa?.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.