Windows 10 disk: 100%

DiskSorunu100

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende Adata SU630 SSD var. (480 GB) Kasım'ın 21'inde Windows güncelleme yaptı ve ben de aynı hatayı almaya başladım. Sonrasında Aralık'ın ilk haftası gibi PC mavi ekran verdi ve sorunum düzelmişti. Ocak ayında tekrar Windows güncellemesiyle aynı sorunla karşılaştım. Bu sefer ne bilgisayar kendini düzeltiyor ne de ben düzeltebiliyorum. İnternetteki tüm çözüm önerilerini denedim lakin hiçbiri işe yaramadı. Katı hal sürücüsünde mi bir hata var yoksa yazılımsal bir sorun mu? Bir çözüm önerisi olan varsa veya sorunu bilen birileri varsa; cevaplarsa, sevinirim.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. 3 aydır bir çözüm için uğraşıyorum. CrystalDiskİnfo gibi disk test edici programlarla falanda test etmiştim. Genelde disk sağlığı %85-90 arası ( Laptopumu 1.5 yıl kadar önce almıştım) değerinde çıkmıştı. O yüzden sorunun diskle mi yoksa yazılımla bir alakası olup olduğunu anlamamıştım. Ama sanırım dediğiniz gibi kullandığım SSD'nin kronik sorunundan kaynaklı.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. 3 aydır bir çözüm için uğraşıyorum. CrystalDiskİnfo gibi disk test edici programlarla falanda test etmiştim. Genelde disk sağlığı %85-90 arası ( Laptopumu 1.5 yıl kadar önce almıştım) değerinde çıkmıştı. O yüzden sorunun diskle mi yoksa yazılımla bir alakası olup olduğunu anlamamıştım. Ama sanırım dediğiniz gibi kullandığım SSD'nin kronik sorunundan kaynaklı.
Kronik sorunlu verilerinizin önemliyse kurtarın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı