Windows 10 disk sıfırlamadan kurma

LEGENDARY60

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım Windows 8.1 Windows 10 yapmak istiyorum flash USB bellek ile C ve D diskimde önemli dosyalar var sıfırlamak istemiyorum. C diskimde 100 GB kadar boş bir alan var bunun üstüne kurabilir miyim ve kurarsam disk sıfırlanır mı ? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Media Creation Tool ile silmeden yükseltebilirsiniz. Önemli verileri D diskine atıp C diskine temiz kurulum da yapabilirsiniz.

Media Creation Tool ile silmeden yükseltebilirsiniz. Önemli verileri D diskine atıp C diskine temiz kurulum da yapabilirsiniz.
Öneriniz için teşekkürler Media Creation Tool ile yükseltmeyi denedim ama olmadı usb ile yapmam lazım direk. D diskinde fazla bir alanım yok oyüzden çoğu dosyayı atamıyabilirim. C diskine direk kurulum yapsam bir sıkıntı çıkarırmı ?

Öneriniz için teşekkürler Media Creation Tool ile yükseltmeyi denedim ama olmadı USB ile yapmam lazım direk. D diskinde fazla bir alanım yok o yüzden çoğu dosyayı atamıyabilirim. C diskine direk kurulum yapsam bir sıkıntı çıkarır mı?

USB diskini başlatıp yükselt seçeneğini seçebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı