Çözüldü Windows 10 DISM komutlarından sonra "Windows hazırlanıyor Bilgisayarınız kapatmayın"da kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Juro

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
1050ti
İşlemci
İ7 7700
Epic Games Launcher'ın simgesi kayboldu, ne yapsam düzelmiyordu. Ben de Technopat'ten açılan bir konudan kopyalayarak kontrol panelinde sistem onarma komutlarınının hepsini girdim ve PC'yi yeniden başlattım. ve yarım saattir Windows hazırlanıyor bilgisayarınızı kapatmayın diyor. ne yapmalıyım? DISM komutlarını girdiğimde hepsi saniyeler içinde bitti. Yanlış kodu mu girdim acaba? (İşletim sistemi Windows 10 Home mu emin değilim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games Launcher'ın simgesi kayboldu, ne yapsam düzelmiyordu. Ben de Technopat'ten açılan bir konudan kopyalayarak kontrol panelinde sistem onarma komutlarınının hepsini girdim ve PC'yi yeniden başlattım. Ve yarım saattir Windows hazırlanıyor bilgisayarınızı kapatmayın diyor. Ne yapmalıyım? DISM komutlarını girdiğimde hepsi saniyeler içinde bitti. Yanlış kodu mu girdim acaba? (işletim sistemi Windows 10 Home mu emin değilim.)

En sevmediğim şey kasalı bilgisayar mı yoksa dizüstü mü?

PC açılınca buraya geri dönüş yapmayı unutmuşum şimdi aklıma geldi. PC yarım saat daha geçtikten sonra sorunsuz bir şekilde açıldı cevaplarınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı