- Anakart: GA Z270X-Ultra Gaming "GA-Z270X-Ultra Gaming (Rev. 1.0) | Anakart | GIGABYTE"
- CPU: i7- 6700
- RAM: F4-3600C19D-16gtzrb "F4-3600C19D-16GTZRB-G.SKILL International Enterprise Co., Ltd."
- SSD: Samsung 850 Evo 250GB
- M.2: SX6000 PRO "XPG SX6000 Pro PCIe Gen3x4 M.2 2280 Katı Hal Sürücü | XPG"
- GPU: NVIDIA GTX1050 Ti "STRIX-GTX1050TI-DC2O4G-GAMING | Ekran Kartı | ASUS Türkiye"
- PSU: FSP HYDRO700W "HYDRO"
Yaptığım araştırmalar içinde donanım ve aşırı yüklenme testleri yaptım ancak donanımların hepsinde sıkıntı olmadığı raporunu alıyorum. İşletim sistemini her iki SSD için ayrı ayrı test ettim. Sıfırdan kurulum yaptığımda sürücüleri kuramıyorum ve Windows güncellemesi istiyor ilk kurulumda. Kurulum DVD ve USB'sinde hata vardır diye siteden indirip yeniden setup USB'si oluşturdum ancak aynı şekilde Windows güncellemesi ile sürücüleri kurabiliyorum. Sistemin içinde şu anda hiçbir ek uygulama yok. Bilgisayarı internet üzerinde bir şeyler izlemek haricinde kullanamıyorum ancak bu esnada bile düzgün çalışmıyor. Antivirüs kurulu değil. Donanımların birbiri ile uyumluluğunu kontrol ettiğimde sıkıntı olmadığını görüyorum.
Eğer çözüm bulamazsam donanımları yenilemeyi düşünüyorum. Ama fiyatları siz de biliyorsunuz, bu sisteme yakın bir toplama işlemi aşırı pahalı olduğu için yardım istiyorum. Sistem toplama ya da Windows kurulumda hata yaptığım bir yer olup olmadığı konusunda şüphelerim var.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olacak arkadaşlara.
Son düzenleyen: Moderatör: