Windows 10 dosyalar bozuk hatası

Yağız Ünlü

Hectopat
Merhabalar ben Windows 10'a geçmek istiyorum ilk başta ISO indirip USB'ye yazdım hata verdi sonra otomatik yazdırdım yine hata verdi(Windows 10 aracından)
Hata:
Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın. Hata kodu: 0x800701B1"

Sistemim.
2 GB RAM NVIDIA GeForce 210 driver kurulu değil pentinum r Dual Core CPU BIOS: AMI 1987-2005
Windows estiknleştirilmedi kurmaya çalıştığım Windows 10 21H2.

Merhabalar ben Windows 10'a geçmek istiyorum ilk başta ISO indirip USB'ye yazdım hata verdi sonra otomatik yazdırdım yine hata verdi(Windows 10 aracından)
Hata:
Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın. Hata kodu: 0x800701B1"

Sistemim.
2 GB RAM NVIDIA GeForce 210 driver kurulu değil pentinum r Dual Core CPU BIOS: AMI 1987-2005
Windows estiknleştirilmedi kurmaya çalıştığım Windows 10 21H2.
Rufus'tan yazdırın.

Ben aslında zaten bu sürümü kurmak istemiyorum zaten ama bana lazım ama aslında windows 10 1809 veya aşağısında kurmak istiyorum ama dosyayı bulamıyorum

Hata:

Sistemim.
Windows estiknleştirilmedi kurmaya çalıştığım Windows 10 21h2.

Dostum bana göre 2 GB RAM'in var ise çok zorlama o sistemi Windows10 zorlar bayağı sistemini en iyisi Windows 7 ama azıcık da olsa kalite istiyorsan Windows 8 ideal olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı