Windows 10 Driver Power State Failure Hatası

mahmutorhan

Femtopat
Bilgisayarım her zorlandığı zaman bu mavi ekran hatasını veriyor oyun oynarken hiçbir zaman vermedi genellikle Photoshop'ta büyük dosyalarda çalışırken veya render alırken bu hatayı alıyorum. Bu hata bilgisayarıma SSD ve 8 GB RAM taktıktan sonra olmaya başladı sorunun sebebini çözemedim acil yardımcı olabilecek biri var mı? Geçen gün Windows 10 RAM testini denedim bilgisayar komple çöktü yeni format attım.

4sd4f4sd85fg.jpg

GPU güncellediyseniz bir önceki sürümü yükleyip deneyin aynı şekilde. GPU kaynaklı sorun var saatlerle oynamadıysanız.

Profesyonel olarak yardımcı olamam ama son zamanlarda sürekli değişik kodlarla mavi ekran alıyordum. RAM testi değişik disklere defalarca Windows kurarak denemeler sonuç vermedi. Son olarak Windows 2004 sürümünden şüphelendim 1903 sürümünü bulup indirdim artık sorunum yok.
Tabi bunun yanında her şeyi geri çektim NVIDIA'nın şubat sürümünü, BIOS'un daha önceki bir versiyonunu kurdum. PC'yi de komple söküp yeniden birleştirdim.
Deneyebilirseniz başka bir diske 1903 veya 1909 kurup denemeye bir şans verin derim.

Hocam yardımın için teşekkür ederim ama düzelmedi, sistemi zorladım yine aynı hatayı verdi tamirciye götürüp direk ekran kartı hatası desem hallederler herhalde.
Bilgisayarcı gibi yerler çözemez ama servise verirsen de anakart değişecek deyip yüksek bir bütçe çıkaracaktır size. Yeni laptop veya masaüstü alma vakti gelmiş :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı